Banka ile ne alakası var banka sana bayram tatili olmasaydı gene bayramdan önce düşük kurla alacaktın hesabpta beklmiş veya beklememiş suanki kura bakmayın eft yapıldıgı tarihteki kura bakın.. 27-28 Eylül Kuruna bakın
ULUSLARARASI piyasalarda bayram tatili yok. Binlerce adsense kullanıcısının parası bankanın kasasında durmuyorya - biz o parayı 1 hafta onceki kurdan 1 hafta sonra alıp harcayabiliyoruz - can sıkıcı nokta bu. Küçük alanlar için önemsiz bi mevzu - Yüksek miktarlar için bu durum rahatsız edici.
Bankaya aktarılıp da hesaplara geçirilmeyen para BANKANIN havuzundadır ve dilediği gibi içer havuzdan dilediği yerde kullanır. Hakları var mı 5 iş günü onu tutmaya ? Onca karmaşık işlemler makinelerce yapılırken EFT onayı mı yapılamıyor.
Ayrıca elbette EFT nin geldiği gün neyse kur o kurdan hesaplanıyor biliyorum - ben sadece bir kişinin binlerce dolarını 1 hafta elinde tutan bankanın kuru 1 hafta oncesi alıyor olmasına ragmen hesaba aktarma işlemini 1 hafta sonrasına bırakıyor olmasından bahsettim...
Tartışmaya gerek yok aslında doğrusunuz - ben de
Yapacak bişey yok buna razı olmak zorundayız.