İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ezel dizisi replikleri "Ramiz Dayıdan Aforizmalar"

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Geçmişin öcünü almak zordur yeğen,
geçmişle hesaplaşmak neredeyse imkansızdır.
Ama bi kere niyetlendiysen o dağa tırmanmaya,
sırf kendinin değil, düşmanlarının da deşeceksin geçmişlerini.

Şimdi izlerken not aldım şip şak :)

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Pek fazla izlemesemde bir sözü baya güzel biraz polatvari bir söz tabi: )

İkimiz arasındaki fark şu kardeş sen adamlarına öldürmeyi emredersin ben ölmeyi.

E

Ephitet

Misafir
dizi sayesinde tuncel kurtiz resmen 2nci baharını yaşıyor :)

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ramiz dayı mı ezelden kazanıyor, ezel mi ramiz dayıdan :)

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
dizi sayesinde tuncel kurtiz resmen 2nci baharını yaşıyor :)

Aynen öyle valla, fakat geçen derginin birisinde okumuştum, bu durumdan rahatsızmış sözde .D Alışkın olmadığından dolayı çok zorlanıyormuş, bu arada yakında ramiz dayı bir film çekicekmiş.

irtem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ne kadar değişirsen değiş nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı
:)

E

Ephitet

Misafir
Ramiz dayı mı ezelden kazanıyor, ezel mi ramiz dayıdan :)
%51 tuncel kurtiz, %49 dizi diyelim. Sonuçta bu dizi olmasa idi kim bilir tuncel kurtiz'i yeni jenerasyon gençler bu kadar tanıyabilecek miydi?, veya ramiz dayı olmasa idi bu dizi izlenmeyecek miydi? herkesin her işten, her türlü çıkarı var, maddi veya manevi($) :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bir kadının "memnun oldum" dediği tek yer, tanışma faslıdır yeğen...

Böyle bir şey demedi tabii, ben uydurdum :)

Invictus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
tuncel kurtiz gerçekten de populer olmaktan rahatsız olucak, "Çok şükür zengin olma tehlikesini atlattım. Zengin arkadaşlarımın halini görüp üzülüyorum. Fakat loto oynuyorum. Para çıkarsa bir sinema şenliği yaparız diye düşünüyorum. Yoksa her şeyim var. Babamdan kalan elbiseleri giysem yeter bana. Urfa’da eskiciden 20’şer liraya iki ceket aldım. 50 liraya da bir pardösü... Bu kış onu giyeceğim. Bir de Rumeli Han’ın altında bizim eskici Hakan vardır. Bay Retro. Her şey vardır orada. Üzerimdeki bu pantolon oradan. İsviçre ordusu malı. Yıka yıka giy. Ne kirleniyor ne ütüsü bozuluyor. " diyen bir adam. Ayrıca dizinin başarısını sadece Tuncel Kurtiz'e mal etmek yanlış, senaryo da oyunculuklar da (hepsi değil), cast de çekimler de harika :) mesela alinin dayının mekana adamlarla gidip de kutu bulduğu sahneyi 10 kere falan izlemiştim :) ayrıca en çok bence en iyi tefo oynuyor.

bir şey yapmadan önce, eğer yaparsan sana ne yapacağımı bir düşün önce..

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Kod:
Sevdiğini korumak için savaşman yetmezse eğer en karanlık çare onun sevgisini öldürmektir. Sevdiğini kurtarmak için en kötü ihtimal,en son yol ona ihanet etmektir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.