İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

“F.E.A.R. 2” de Yasaklandı

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Silent Hill: Homecoming, Shellshock 2: Blood Trails, Dark Sector, ve Fallout 3 derken F.E.A.R da yasaklanan oyunlar listesine girdi. 2008 oyuncular için kabus bir yıl oldu.

Avusturya’nın yasakçı zihniyete sahip yasaları bu yıl birçok oyunun satışını yasakladı. Yukarıda ismini belirttiğim oyunlardan Dark Sector ve Fallout 3 bazı modifikasyonlardan sonra yerel olarak satılmasına izin verildi. Listeye son eklenen oyunsa F.E.A.R. 2: Project Origin.

Bir FPS türünde olan F.E.A.R.’ın devamı Project Origin, aşırı derecede şiddet içermesi nedeniyle yasaklandı. Engellenmeseydi kullanıcılarla Şubat 2009’da buluşacaktı. Korku temalı oyun ilk bölümdeki hikayeden devam ediyor. Tabi ki yeni özellikler eklenmiş olarak.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bugün de haberlerde birisinin Knight Online'nin yasaklanması için mahkemeye başvurduğu haberi vardı.

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün de haberlerde birisinin Knight Online'nin yasaklanması için mahkemeye başvurduğu haberi vardı.

Fear 2 gibi oyunlar yasaklanacağına ondan önce Senin dediğin gibi bağımlılık hatta kişi üzerinde olumsuz sonuçlar yaratacak oyunların yasaklanması gerektiği düşüncesindeyim.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
F.E.A.R oynadıgımda aklım çıkacaktı :D
gerçekten adamı ayrıntılarıyla korkutmayı beceriyor. Ancak şu varki ben-bizler için bu korku sadece eğlence ama ufak yaşlardaki oyuncular için olumsuz sonuç yaratacak cinsten :D
İyimi yapmışlar yasaklamakla bilmiyorum ama 8-14 yaşlarında çocugum olsaydı kesinlikle bu oyunla karşılaşmasını istemezdim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.