İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Face Sayfa Satis Kurallari Olusturulmali Mi?

T

themaniac

Misafir
Arkadaslar bu face sayfalari surekli alinip satiliyor ve ben dahil bir cok kisinin basina dolandirilma gelmistir ve halen gelmektedir. Gizli admin ile 200-300k sayfalari geri almakta olanlar var. bunlari onleme adina bir onerim var.
Face sayfa herkes satamasin. Misal en az 3 olumlu ticareti bulunma sarti olsun. Mesaj adeti veya uyelik tarihi limiti gibi seyler olsun.

belki boylelikle dolandiriciliklar azaltilmis olur.

bu benim dusuncem, gerisini yonetime birakiyorum.

bdrc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
...
Face sayfa herkes satamasin. Misal en az 3 olumlu ticareti bulunma sarti olsun. Mesaj adeti veya uyelik tarihi limiti gibi seyler olsun.

kesinlikle olması lazım, burada yeniyim fakat başka bir forumda sıkça olan bir durumdu sayfa dolandırıcılığı... 3 sayısını örnek olarak vermişsiniz zaten, yüksek olması lazım alt limitin...

bence daha da katı olması lazım bu tarz satış kurallarının, onaylı üyelik + belli bi ticaret + belli bir üyelik süresi gibi birden fazla koşulu sağlayanlar yapabilse sadece...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Ticaret sayısının, dolandırıcılığı önleme konusunda tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum. Burada yada başka sitelerde, ticaret sayıları 50-100-250 olupta dolandıranlar oluyor. Yada şifrelerini çaldırıp, dolandırılmaya sebep olanlar oluyor. Yeni açılan sayfalarda gizli adminlik olmuyor zaten. Eski sayfalar içinde kendi kendinize önlem almanız gerekiyor birazda. Sayfayı almadan önce biraz araştırma yapın. Sayfa büyükse, elden teslim alın. Yada araya güvendiğiniz birini koyun vs..
Bu arada bölümlerde kurallar yakın bir zamanda güncellenecek. Eksiklikler tamamlanıcak. Çalışmaların tamamlanmasına çok az bir süre kaldı..

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Facebook Sayfa Satış Kuralların Olması Fazla Bişey Deiştirmeyeceğini Düşünüyorum...

T

themaniac

Misafir
Hocam gizli admin olayi kalkti ama eskiden yerlestirilmis olan gizli adminler halen duruyor. Ancak aciga cikartilirsa tekrar gizlenemiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.