Satışlarımız devam ediyoR.
TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
beyefendi paranı yolladın mı bana bilgi verecen bu aresle herşey yolla beyefendi diyorum para yolladım diyon bana bilgi verecen ki yapıcam senin 5klık işlemini yapmadık mı dolandırdık mı he gelip yorum yapıyorsun çalışmak istemiyorsanız konuma girmeyin ozamanArkadaş dolandırıcı hareketlerle çalışıyor. Moderatörler tarafından gereken yapılmalı.
böyle bir kişi ile ticaret yapıp yapmamayı siz düşünün artık.amk
ne diyon
lan
he
artislik yapıyon
forumda
buradaki mesajı görüp skype'tan şunları yazmış:
böyle bir kişi ile ticaret yapıp yapmamayı siz düşünün artık.
güzelce konuştuk mu? gönderdiğin takipçiler gitti dedim. sende gittiyse sorun sendedir yükleme yapamam dedin olay buEVET ÖYLE DEDİM DERDİNİ ANLATTIN BİZDE GÜZELCE KONUŞTUK HEMDE GÜZEL DEMİŞTİM GELİP BANA DERDİNİZİ ANLATTINIZ BİZDE ANLATTIK İSTEYENDE FOTOSUNU ÇEKİP ATARIZ..
güzelce konuştuk mu? gönderdiğin takipçiler gitti dedim. sende gittiyse sorun sendedir yükleme yapamam dedin olay bu![]()
bunu foruma yazdım bi baktım skypetan küfür var sözler varhala gelmiş kendini savunuyor. moderatörlerden ricamız başka arkadaşların zarar görmemesi için bu gibileri forumdan uzak tutmaları.
bilgileri atarsanız hemen halledecez..bak güzel kardeşim 10.000 üye için anlaştık ve 3,500 küsürlerde çekim durdu işini doğru yapıyorsan kaldığın yerden devam et bu son şansın yoksa google'da adın altındaki bütün satışları baltalarım hiç iş yapamazsın acele et!
pm attım kontrol edersen sevinirim. yarım kalan sayfabilgileri atarsanız hemen halledecez..