Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Facebook Durum Güncellemesi Sorunu

alirmali

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
44
Arkadaşlar hesabıma en son dün akşam giriş yapmıştım ve herşey yerli yerindeydi, şimdi tekrar hesabıma giriş yaptığımda profilime geldim ve durumlarımın silindiğini farkettim.Sadece 1 durumumu görebiliyorum, arkadaşlarımada danıştım onlarda sadece 1 durumun gözüktüğünü söylediler fakat gözükmeyen durumlarımın linklerini bulup arattım ve gözüküyorlar ama profilde gözükmüyorlar. Sizce facebook dan kaynaklı bi sorun olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum, bi arkadaşımdada aynı sorun varmış ama durumları sadece kendisinde gözüküyor başka kimsede gözükmüyor. yardımlarınızı bekliyorum.

profilim: www.facebook.com/alirmali

profilimde gözükmeyen fakat link olarak arattığımda gözüken durumlarım;

http://www.facebook.com/alirmali/posts/263693520336128
http://www.facebook.com/alirmali/posts/260639907308156
http://www.facebook.com/alirmali/posts/261141833924630

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
gizlilik ayarları olabilir, durumların yanında kimler görebilir diye bişey vardı sanki

Murat05

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
Hocam, Facebook'un İşidir Bu ; Hile İle Kasılan Durumlar 1-Ay İçinde Kaldırılıyor :)
Siz Durum paylaşdıkca o olan durumda kaldırılcakdır eminim benimde başıma cok geldi böle :)

alirmali

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
44
facebook'a mail atıcam da, ilgilenebilecek bi facebook mail adresi verebilir misiniz arkadaşlar

Ekleme:
Hocam, Facebook'un İşidir Bu ; Hile İle Kasılan Durumlar 1-Ay İçinde Kaldırılıyor :)
Siz Durum paylaşdıkca o olan durumda kaldırılcakdır eminim benimde başıma cok geldi böle :)

hocam kullanmadığım yedek hesabımda hiç beğeni programı falan kullanmadım ondada silinmiş durumlar, şuan dikkatimi çekti tüm silinen durumların ortak bi özelliği var hepsi çok eskiden(1-2 sene) kalma durumlardı.

Murat05

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
facebook'a mail atıcam da, ilgilenebilecek bi facebook mail adresi verebilir misiniz arkadaşlar

Ekleme:

hocam kullanmadığım yedek hesabımda hiç beğeni programı falan kullanmadım ondada silinmiş durumlar, şuan dikkatimi çekti tüm silinen durumların ortak bi özelliği var hepsi çok eskiden(1-2 sene) kalma durumlardı.

Evet Hocam Uzun Sure KaLan Durumlarda Kaldırıyor Mark Amcamız Sayesinde Cok Karısık Bir Olay Ama Giden Durmlar Gözukuyor Bazen :))))

alirmali

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
44
Evet Hocam Uzun Sure KaLan Durumlarda Kaldırıyor Mark Amcamız Sayesinde Cok Karısık Bir Olay Ama Giden Durmlar Gözukuyor Bazen :))))

durum linkini yapıştırınca durum gözüküyor ama duvarda gözükmüyor

Murat05

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
Evet Cok Şaşırtıcı Bir Olay Fakat Mark Amcamızın Aklına Akıl Yetişmiyor İnş Bnada Bir Care Bulunur :)

alirmali

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
44
Evet Cok Şaşırtıcı Bir Olay Fakat Mark Amcamızın Aklına Akıl Yetişmiyor İnş Bnada Bir Care Bulunur :)

Bu ne saçma bişeydir hocam ya, durum eskiden kalma olsa ne olacak? +10k beğeniliydi tüm durumlarım.