İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Hesabım Kapatıldı

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Merhaba,

Sanıyorum ki, bayan üyelere ekleme göndermek ve mesajlaşmaktan hesabım kapatıldı ve giriş yapamıyorum.

Mail attım, sizce açarlar mı?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Artık e-postaya geri dönmüyorlar telefon açman lazım. Ben geçen ay kapanan hesabım için telefon açmak zorunda kaldım, bir kaç saate aktif ettiler. İngilizce'yede gerek yok Türkçe destekleri var.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
forumları takip ediyorlar galiba:D Şikayet edilmişsindir ondan kapatılmıştır...

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilgisi olann arkadaşlar telefon numaralarını paylaşsınlar hatta bu tarz mağduriyet içeren kapatımlar için nasıl açtırılması gerektiğine dair sabit bir konu açılsın numaralarda orada paylaşılsın yapıcı olur.

Bir de kapattılar mı boşver girme bende kapatacağım bu ne yaaa yavaşlık, hatalar salak salak uyarılar facebook sanırım bir hata sonucu dünyaya gelmiş.

Mercedes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sürekli aynı anda birden fazla kişiye ekleme talebi gönderirseniz hesabınız pasi folur. Bayanlara özel birşey değil.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.