İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook için PHP ile uygulama geliştirme

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Facebook kullananlar bilirler FunWall, Türk Kahvesi gibi uygulamalar var.

Facebook için PHP ile uygulama geliştirme konusunda araştırma yapıyorum, bu konu ile ilgili topladığım bilgileri burada sizinle paylaşacağım.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
çok teşekkurler çok güzel olur gercekten. Hiç kimse paylaşım yapmıyor ;)

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ılgılenıyordum hatta yazmaya bıle kalktım gelısmıs bır konu ozel serverlar satılıyor uygulama gelıstırıcılerı ıcın cok kapsamlı bır konu suan evde olmadıgım askerde oldugum ıcın sıze bılgılerımı paylasamıyorum ama buradan gorundugu kadar basıt bır olay olmadıgını soylemek ıstıyorum iyi geceler

x-treme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@the_akorak;
linkteki şey bismillah için fena değil, ancak sonrası için ciddi birşeyden bahsedilmemiş.
Proje geliştirmek için türkçe kaynak yok piyasada; aslen bende ufak tefek birşeyler araştırdım, ama şuanda konu hakkında iyi düzeyde bilgi sahibi değilim.
Yakın zamanda, şayet vakit bulursam, detaylı bir arştırma, örnek proje ile bir yazı hazırlayabilirim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.