Arkadaşlar Facebook için Görüntülü Tavla ve Okey scripti yazdırmak istiyorum. İstediğim Özellikler aşağıdaki gibi olacak.
-Sesli ve Görüntülü konuşma
-Gold üyelik özelliği
-Facebook entegre
-Avea ve Turkcell Mobil Ödeme özelliği
-PayPal ödeme özelliği
-Admin Paneli ile kullanıcıları düzenleme, silme, banlama gibi klasik admin panel özellikleri
-Ajax ile süslenmiş bir tasarım.
-Facebook'ta uygulamayı ekleyen üyelerin arkadaşlarına otomatik duvar mesajı gönderme ve bu mesajı admin panelinden ayarlayabilme.
-Uygulama kullanıcılarına eğer böyle birşey yapılabiliyorsa Toplu Özel mesaj gönderebilme.
Klasik Özellik:
-Arkadaş davet etme
-Logo ve tasarım şık olmalı...
İletişim için bana PM atınız yada başlık altında fiyat veriniz.
Not: Piyasada ücretsiz olarak dağıtılan yada mareze düşmüş olan sistemleri temel alarak tema vs. bütün değişiklikleri yapabilecek arkadaşlar varsa onlarda kabulümdür. İstediğim sadece fiyatın çok yüksek olmamasıdır.
Teşekkürler...
-Sesli ve Görüntülü konuşma
-Gold üyelik özelliği
-Facebook entegre
-Avea ve Turkcell Mobil Ödeme özelliği
-PayPal ödeme özelliği
-Admin Paneli ile kullanıcıları düzenleme, silme, banlama gibi klasik admin panel özellikleri
-Ajax ile süslenmiş bir tasarım.
-Facebook'ta uygulamayı ekleyen üyelerin arkadaşlarına otomatik duvar mesajı gönderme ve bu mesajı admin panelinden ayarlayabilme.
-Uygulama kullanıcılarına eğer böyle birşey yapılabiliyorsa Toplu Özel mesaj gönderebilme.
Klasik Özellik:
-Arkadaş davet etme
-Logo ve tasarım şık olmalı...
İletişim için bana PM atınız yada başlık altında fiyat veriniz.
Not: Piyasada ücretsiz olarak dağıtılan yada mareze düşmüş olan sistemleri temel alarak tema vs. bütün değişiklikleri yapabilecek arkadaşlar varsa onlarda kabulümdür. İstediğim sadece fiyatın çok yüksek olmamasıdır.
Teşekkürler...