İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook İle İlgili Ne Varsa Sor Anında Cevaplıyım !

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Evet arkadaşlar facebook hakkında hile veya her hangi bir sorcagınız soruya anında cevap veren birini ararsanız artık buldunuz : ) Ben 24 Saatim Nerdeyse Facebook Üzerinde Geçiyo.Yaptıgım Çalışmalardan Hilelerden İllaki Duymuşunuzdur İsmimi : ) Ünlü Değilim Ama İllaki Duyarsın ; )
Bana Sorulan Soruları Resimli Veya Gerekirse Video’lu Anlatım Olarak Sitemde de Yani Bayy-a.net ‘de de Yayınlıcam. O Yüzden Sitemide Takibe Alabilirsiniz : )
Facebook Üzerinden Anında Yardımcı Olabilirim. Veya Yorum Bırakın Yine Yardımcı Olurum.

Facebook Üzerinden SèRvèt MêLàñqølià

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Demek hiç uyumadan yemeden içmeden bütün vaktini facebookta geçirebiliyorsun. Bana otolike, fake profil veya hek profil dışında çok hızlı üye çekme yöntemi önerebilirmisin? hep 1milyon üyeli aktif sayfam olsun istemişimdir. facebooka hiç girmiyorum ne zamandır ama eğer öyle bir yöntem varsa girmeye başlayacağım tekrar.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Demek hiç uyumadan yemeden içmeden bütün vaktini facebookta geçirebiliyorsun. Bana otolike, fake profil veya hek profil dışında çok hızlı üye çekme yöntemi önerebilirmisin? hep 1milyon üyeli aktif sayfam olsun istemişimdir. facebooka hiç girmiyorum ne zamandır ama eğer öyle bir yöntem varsa girmeye başlayacağım tekrar.

1 Milyon olupda hiç aktif olmuyacana 10.000 yapın aktifligi cok olsun her türlü kazanın : )

Mesela Sayfanızın ismi murat boz fan. Murat bozun konser veya kliplerinin videolarını yükleyin. devamlı videolara birilerini etiketleyin.Maximum 50 kişi etiketleniyo saten.yani 50 kişinin duvarında sayfanızı yayınlıyosunuz.Ben hiç üşenmem begeni sayısı cok olan veya devamlı durum begen diyenleri etiketlerim çünkü onların genelde cok profiline girilir ve senin sayfan belki ilgilerini ceker girip begenebilir.

Bu tek video değil resimde olabilir. ben kendim böyle yapmıstım ugraştırıcı ama sayfalar inanın hem artıyo hem aktif oluyo. aktif oluncada baglantı paylaşarak para kazanabilirsiniz :elleme

N

nuri3778e

Misafir
duplicate yapılabiliyo mu şuan. hersayfa ismine göre oluyor mu

Guyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fake hesapları sayfaya cevirme gibi imkanımız var mı varsa nasıl yapabilirm

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
fake hesapları sayfaya cevirme gibi imkanımız var mı varsa nasıl yapabilirm

Burada Videolu Anlatım var
Anlamadıgınız yer olursa facebook üzerinden sorabilirsiniz

Ekleme:
http://forum.iyinet.com/facebook/186026-fake-profil-satilikda-aboneli.html

hocam burada alt kısımda soru sormuştum rica etsem cevap verirmisiniz :)

Sorunuzu Göremedim :peh:

ama tüm gün facebook üzerinden istediginiz soruyu sorabilirsiniz

N

nuri3778e

Misafir
Evet Yapılıyor.Sayfa Birleştirmek İçin Sadece Sayfa İsimler Aynı Olma Zorunlulugu var

bir sayfam var diğer sayfayı ona mı birleştirmiş oluyorm. bnm demek istediğim fake hesabı herhangi bir sayfaya aktarmak. fakeyi sayfaya birleştirmek anlamında.
bu konuya bir açıklık istiorm

iyek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayfa birleştirme için kırmızılı olan yerde 2.resimdeki gibi yer yok neden olabilir.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
bir sayfam var diğer sayfayı ona mı birleştirmiş oluyorm. bnm demek istediğim fake hesabı herhangi bir sayfaya aktarmak. fakeyi sayfaya birleştirmek anlamında.
bu konuya bir açıklık istiorm

Her Zaman Büyük Olan Sayfaya Küçük Sayfa Eklenir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.