Son 1 saattir bu 3 platforma giriş yapılamıyor. Yapılsa da mesajlar gitmiyor, paylaşımlar açılmıyor. Henüz bir açıklama yok. Siz de durumlar nasıl? Sadece Türkiye'ye özel mi yoksa dünya genelinde mi bir erişim sıkıntısı var?
Facebook ve Instagram düzeldi gibi. Fakat whatsapp ara ara gidip geliyor. Ben bir açıklama görmedim açıkçası. Fakat bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Hatta haber siteleri bile vakit kaybetmeden konuları girmiş.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradaniletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.