İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Sayfa Beğenisi Gercek ve %100 Türk Beğeni Çekimi |FİRE Media

FİRE Media

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Facebook %100 Türk Üye Çekimleri Tekrar Başlamıştır.!

2 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR SOSYAL MEDYA ALANINDA HİZMET SUNAN FİRE Media FARKIYLA; FACEBOOK SAYFANIZA %100 TÜRK, GERÇEK VE AKTİF ÜYE ÇEKİMİ YAPARAK SAYFALARINIZIN HİTİNİ ARTTIRIYORUZ.

HEM DE ÇOK UYGUN FİYATLARLA...

YÜZLERCE REFERANSIMIZLA 2 YILDIR SOSYAL MEDYA HİZMETLERİ SUNUYORUZ.

FACEBOOK SAYFALARINIZIN BEĞENEN SAYISINI GÜVENLİ ŞEKİLDE ARTTIRIYORUZ. (SAYFA KAPANMA RİSKİ YOK.)

KOŞULSUZ ÜCRET İADE GARANTİSİ. (HERHANGİ BİR SORUNDA, MÜŞTERİNİN TALEP ETMESİ DURUMUN İADE YAPILIR.)

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ. (HAKKIMIZDA TEK BİR ŞİKAYET BİLE YOK!)

FACEBOOK SAYFA YÖNETİMİYLE İLGİLİ ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK YAPIYORUZ. (50 TL VE ÜZERİ İÇİN GEÇERLİDİR.)

facebook.png

Sayfanızı Beğenecek Kullanıcılar:

-%100 AKTİF, TÜRK ve GERÇEK kullanıcılardır.
-Kullanıcıların bay, bayan karışıktır.
-Fake diye tabir ettiğimiz kullanıcılar kesinlikle sistemimizde barınmamaktadır.

Fiyatlar:

5K (5.000 kişi) = 10 TL
10K (10.000 kişi) = 20 TL (1K HEDİYE)
20K (20.000 kişi) = 35 TL (2K HEDİYE)
30K (30.000 kişi) = 50 TL (3K HEDİYE)
40K (40.000 kişi) = 65 TL (4K HEDİYE)
50K (50.000 kişi) = 75 TL (5K HEDİYE)

Sizden istediklerimiz:
Sizden sadece sayfanızın linkini istiyoruz.

Ödeme Seçenekleri:
Misli.com - PayPal - ENPARA.com

İletişim:
Skype: FİRE.Media (daha hızlı iletişim kurmak için skype adresimizi kullanın)
E-mail: [email protected]
Tel: 0537 963 1423

Notlar:
- 1 iş günü içinde üye çekim işlemi başlatılmayan müşterilerimiz isterlerse, ödedikleri miktarın tamamı koşulsuz iade edilir.

- Üye çekim işlemi bittikten 5 iş günü içerisinde; üye çekimi yapılan miktarın %50 veya üstü beğenmekten vazgeçerse, tekrardan üye çekimi yapılır. 5 iş gününden sonra; beğenmekten vazgeçmelerin miktarı ne olursa olsun tekrar üye çekim işlemi yapılmayacaktır.

- Toplamda 50K ve üzeri üye çekimi yaptıran müşterilerimize, hizmetimiz sürdüğü süre boyunca; facebook sayfa yönetimi konusunda ücretsiz destek verilir.

- Toplamda 150K ve üzeri üye çekimi yaptıran müşterilerimiz istedikleri bir facebook sayfasının kapak resmi ve profil resmi ücretsiz olarak tasarlanır.

kendisine teşekkür ediyorum hepsi türk
3k beğeniler geldi. tşk.
5K üye çekimi yaptırdım fazlasıyla çekim yaptı ve kısa sürede tamamladı teşekkürler...
10K Çekim yapıldı. Süper bir çekimdi. Tavsiye edebilirim.
Hızlı ve Güvenlir. 5K Çekildi.
8K ALDIM HEMEN TESLİM ETTİ TEŞEKÜR EDERİM.
25K teslim etti. Teşekür ederim
güvenlir iş yapıyor teşekür ederim tavsite ediyorum.
teşekür ederim 65k iş teslim etmiş saol
nromalde ref vermiyor galiba ama rica ettim. 1k ref yolladı ve süperdi, hızlıydı
23k alındı.teşekür ederim verdiği günde bittirdi

Minoxess

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece sizden istedim. Ref isteme amacın üyelerinizi görmekti.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.