İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook sayfa beğenisini arttırmak isteyenler buraya

CHeLeP

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkdaşlar yeni bulduğum bu site facebook sayfalarını beğenmemiz karşılığında bize puan veriyor ve bu puanlarla kendi sayfamızın beğenisi arttırıyoruz. Kayıt olduğumuz facebook hesabı ne kadar aktif ise kadar çok puan kazanırız.

Sayfaların durumuna göre beğendiğimiz sayfalardan 3 / 4 / ... /15 puan kazanabiliriz

Sitede Ayrıca referans sistemde var yani başkasını üye yaptığımız extradan puan veriyor.

Üye olurken facebook hesabınız açık olursa iyi olur zorluk çekmesiniz. Üye olduktan sonra your Account paneline tıklayınca beğenmeniz gereken sayfaları göreceksiniz. Ayrıca sayfaları beğendikten sonra update yazısına tıklayın ( bunu güvenlik kodu gibi düşenebilirsiniz ) yoksa puanlar gelmez

Üye olmak için referanslı link

http://www.fanslave.net/ref.php?ref=37755

üye olmak için referansız link

http://www.fanslave.com/register.html

resimli bir şekilde anlatmaya çalıştım

pms11

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
denemeye başladım bakalım faydasını görürüz inşallah

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
18
Facebook'ta Karşılıklı Beğen Uygulaması

Uygulama adresi: apps.facebook.com/likedwin

Facebook'ta beğenen sayınızı artırmak ve daha fazla kişiye sayfanızı ulaştırmak için mutlaka kayıt olun!

Nasıl Çalışıyor
İlk kayıtta sistem size 50 kredi hediye ediyor. Daha sonra beğendiğiniz her sayfa başına o sayfa sahibinin belirlediğini
sayfa değeri kadar kredi kazanıyorsunuz.

NOT: Sistem güvenlidir, hiç bir şekilde uygulama sayfalarınız üzerinde sizin isteğiniz dışında bir değişiklik yapamaz.
İstediğiniz zaman uygulamadan ayrılabilirsiniz.

Görüş ve önerileriniz için uygulamamızın hakkında sayfasını ziyaret ediniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5