Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Facebook Sayfam Çalındı Ne Yapmalıyım?

wiken

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
İyi Günler Sayfam Çalındı Nasıl Geri Alabilirim Facebooktan Nasıl Şikayet Mail Atabilirim Benim Arkamda Durcak 20-30 Kişi Var ?

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Bir bardak soğuk su içebilirsiniz.Facebook çok ilgilenmiyor.

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Kanıt istediğinde ?

wiken

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
İlk Sayfa Açılışı Benim Facebok Üyelikle İşte Yardım Edebilirmisin Faceboktan Link Verirmisn Araştırdım bulamadım sayfayı şikayet et var ama yorum yazamıyorsun.. :S

Fabre

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Mark Zuckerberg'e mail atın :p Saka bi yana facebook gercekten ugrasmıyo böle selerle bence calan kisiyle konusun yada bilmiyorum unutun..

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
kusura bakmayın ama bir bardak soguk su en güzeli..

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
benimde bir sayfam calindi hergun ataturke kufur ediliyor kapatamadikda.. kufur ediyolar sonra iletileri siliyolar..

sevgikelebek

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
geçmiş olsun yapacak birşey yok bundan sonraki açacağın sayfalarına 100 tane gizli admin koy

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
44
Facebook Küçük Şeylerle Uğraşmaz....

Geçmiş Olsun....

armaganr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
İyi Günler Sayfam Çalındı Nasıl Geri Alabilirim Facebooktan Nasıl Şikayet Mail Atabilirim Benim Arkamda Durcak 20-30 Kişi Var ?
Önce bir grubu bir kişiliği temsil ediyormuydu, sana ait olduğunu kanıtlayacak bir ibareye sahipmiydi sorularına cevabın evetse facebook yönetimi tarafından geri alınabilir.veya Sayfandan gelir elde ettiğini belgeleyebilirsen savcılıktan dava açıp geri alabilrsin (bazen aylarca sürüyor) onun dışında alamassın.

benimde bir sayfam calindi hergun ataturke kufur ediliyor kapatamadikda.. kufur ediyolar sonra iletileri siliyolar..

Sayfada sana ait bir ibare varsa Çok tehlikeli bir durum, şuan siyasi politik ve türklükle ilgili sayfa hekleyen terör grubu var muhtemelen onların işidir. Şikayet etmeyi kullanma durum ciddi, destekçilerinle terörist içerik ihbarı yapacaksın http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=terrorist_content

geçmiş olsun yapacak birşey yok bundan sonraki açacağın sayfalarına 100 tane gizli admin koy

Gizli admin Koyamıyorsunuz artık.