İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Sayfası Takas

H

house

Misafir
Arkadaşlar Merhaba benim facebook sayfam var uzun zamandır girmiyorum faceye yazık sayfa öyle duruyor 20.000 takas edebilecek varsa mesajla facebook adreslerini yollasınlar ben faceyi bırakıyorum 20.000 lik sayfaya 10.000 likte takas olur çünkü sayfayı kuzene vericem o sever ondan dolayı ilk vermek şartıyla 20.000 in üstündeyse ilk ben veririm altındaysan o ilk verir ayrıca bilgilerimi atarım ;)

T

themaniac

Misafir
hocam neden 20K sayfa verip yerine 10k sayfa aliyorsun ki? hem kuzenine vereceksen direk 20k olani ver. mantikli degilmi?

H

house

Misafir
kardesim o sayfanın aktifliği düştü ondan böyle baltalayıcı konular atma

T

themaniac

Misafir
baltalama degil hocam. elbette herkes dusunur neden diye? ayrica belirtsen daha iyi olurdu, benim sayfadan daha aktif ama 10K bir sayfa da olabilir takas yapilacak sayfa diye.

H

house

Misafir
kardesim ben takas ederim belirteyim sayfada bağlanti paylastiğimda 30 dkda en fazla 40 kisi beğeni aliyor takas etmeyi dsunursen mesaj atarim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.