İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

facebook scripti satılık

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Nu da yapılır mu mathi yahu!?
Onca milleti scripti satcam diye umutlandır, kapora filan topla milletten. Sonra parka çek, yapılır mı?

Facebook scriptini satıyorum sadece 5 kişiye verilcektir. Beni bilen bilir burda :D
Seni bilen artık böyle mi bilecek?

domaini parka çekmeyi düşünüyorum biraz getirsin para bakıcaz artık:D

Adminlerden mathi rumuzlu şahsın banlanmasını talep ediyorum. Bizim gururumuzla oynadı, bizi ruhen dolandırdı. Yazdığı postlarda ve google aramalarında da ne kadar güvenilmez olduğunu görebilirsiniz.
http://www.google.com.tr/search?q=alkoliğe+güvenilmez
http://www.google.com.tr/search?q=on+para+etmez
http://www.google.com.tr/search?q=yolda+bulsam+almam

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Facebook.com'un whois bilgilerine baktım.Bu kişiye ait değildir arkadaşlar.Kendisi dolandırıcıdır.Lütfen dikkatli olalım.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Nu da yapılır mu mathi yahu!?
Onca milleti scripti satcam diye umutlandır, kapora filan topla milletten. Sonra parka çek, yapılır mı?

Seni bilen artık böyle mi bilecek?

Adminlerden mathi rumuzlu şahsın banlanmasını talep ediyorum. Bizim gururumuzla oynadı, bizi ruhen dolandırdı. Yazdığı postlarda ve google aramalarında da ne kadar güvenilmez olduğunu görebilirsiniz.
http://www.google.com.tr/search?q=alkoliğe+güvenilmez
http://www.google.com.tr/search?q=on+para+etmez
http://www.google.com.tr/search?q=yolda+bulsam+almam

sıkıyosa banlayın:D
MatthiasKraus.jpg

Facebook.com'un whois bilgilerine baktım.Bu kişiye ait değildir arkadaşlar.Kendisi dolandırıcıdır.Lütfen dikkatli olalım.

Böyle güzel bir parça scripti yanlız yazmadım heralde ortağım var hemen mail attırıyım istiyosan. Ben pek medyatik olmayı sevmediğim için arka planda durmayı tercih ediyorum:D

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Böyle güzel bir parça scripti yanlız yazmadım heralde ortağım var hemen mail attırıyım istiyosan. Ben pek medyatik olmayı sevmediğim için arka planda durmayı tercih ediyorum:D

Arkadaşlar bu scripti bu arkadaşla bunun ortağına yazdırmıştım para peşindi 150.000 $ pp istediler yatırdım ama sonra siteyi kendileri açmışlar ve bana vermediler. 4 Yıl kadar oldu, yine bu siteye mi gelmiş bunlar :) Kömün gitsin :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Arkadaşlar bu scripti bu arkadaşla bunun ortağına yazdırmıştım para peşindi 150.000 $ pp istediler yatırdım ama sonra siteyi kendileri açmışlar ve bana vermediler. 4 Yıl kadar oldu, yine bu siteye mi gelmiş bunlar :) Kömün gitsin :)

yohu ne kötü adammışsın sen bakın msn kayıtlarını koyuyorum siz gözlerinizle görün

the_alorak
Param nerde
mathiaxbars
ne parası
the_alorak
150 000 pp den yatırdım scriptide vermediniz
the_alorak
yarın savcılığa gidip dava açıyorum
mathiaxbars
git git selam de söle
mathiaxbars
parayı bi başkasının kredi katnda çekip yollamışsın aldı geri adam parasını
the_alorak
yaa o bizim dayı oğlu adamın borcu vardı aldık onadna ne veriyon geri parayı
mathiaxbars
beni bağlamaz istedi verdik havada bulut facebook.com domaini ve scripti unut biz accaz siteyi artık
the_alorak
görürsün sen
mathiaxbars
ne
the_alorak
gördüğünde anlarsın
the_alorak oturumu kapattı

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bu adama inanmayin olandiricidir kendisi... bu scripti aslinda ben yazdim ve yuzkitabi.com adli sitemde kullanacaktim. bu arkadastan hosting aldik, kendisine paypaldan 20 usd gonderdim. isteye ss leri gonderebilirim.

daha sonra 2 hafta gecti ve sitem serveri yoruyor diye kapatti, msn den sordugumda once tamam bakariz dedi sonra da offline oldu hemen kesin engelledi beni

sonra gidip once facebook.com un sahibine satmis sanirim onuda dolandırmis ben yazdim demis, simdi de burda satiyor. Zuckerberge msnde loglari gosterince bana inandi. savciliga suc duyurusunda bulunacagiz.

yeter artik adalet istiyoruz!!!!

edit scripti yazarken bir acik birakmistim satin alanlarin sitelerini heyklerim haberiniz olsun, facebooka Zuckerberge soz verdim ellemiyorum

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bu adama inanmayin olandiricidir kendisi... bu scripti aslinda ben yazdim ve yuzkitabi.com adli sitemde kullanacaktim. bu arkadastan hosting aldik, kendisine paypaldan 20 usd gonderdim. isteye ss leri gonderebilirim.

daha sonra 2 hafta gecti ve sitem serveri yoruyor diye kapatti, msn den sordugumda once tamam bakariz dedi sonra da offline oldu hemen kesin engelledi beni

sonra gidip once facebook.com un sahibine satmis sanirim onuda dolandırmis ben yazdim demis, simdi de burda satiyor. Zuckerberge msnde loglari gosterince bana inandi. savciliga suc duyurusunda bulunacagiz.

yeter artik adalet istiyoruz!!!!

edit scripti yazarken bir acik birakmistim satin alanlarin sitelerini heyklerim haberiniz olsun, facebooka Zuckerberge soz verdim ellemiyorum

Ne pis bi insanmışım ben yaa kendimden utandım :eek:

Özürdilerim herkezden evet psikolojik sorunlarım var facebook ve wikipedia yı gerçek saiplerine vermek isterdim ama lanetlendim ben neyi çalıp satarsam o ün kazanıyo ama benim yaptıklarım bişi olmuyo banada acıyın:(

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ne pis bi insanmışım ben yaa kendimden utandım :eek:

Özürdilerim herkezden evet psikolojik sorunlarım var facebook ve wikipedia yı gerçek saiplerine vermek isterdim ama lanetlendim ben neyi çalıp satarsam o ün kazanıyo ama benim yaptıklarım bişi olmuyo banada acıyın:(

Bize değil, Türk Hakim ve Savcılarına yalvar.
Çekirge, buraya kadarmış zıpladığın!
Bunca suçu işlemeden evvel düşünecektin.
Pis dolandırıcı seni! Yüzsüzlüğün önce gideni, pişmiş kelle!

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
ben nerden bileyim 6 kişiye satmayacağını? nasıl güveneceğiz sana? :D

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben aldım arkadaşlar, script çok hoş. arkadaş da güvenilir birisi. her konuda yardımcı oluyor. kurulumu bile o yaptı. bence kaçırmayın, bu fiyata bulamazsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.