İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook’ta Aşk Acısı

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Lütfen gereksiz tartışmalar yapmayın.

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
maşallahın sonunda !! var yani imalı bir maşallah. eğer kardeşimizin yaşı gerçekten 11 se bana göre aşk konuları vs bunlar için uygun değil diye düşünüyorum o yüzden maşşalah dedim. (kendi düşüncem bu yüzden kimseyle tartışmak istemiyorum dediğim gibi KENDİ DÜŞÜNCEM)

adam haklı ben darkgirl'ün durumuna üzülüyorum yaşı 11 hayatının ip atlamakla geçmesi gerekirken güzelim çocukluk çağını pc başında geçiriyor o yaştan pc ye bağlanması ilerde sosyal yaşamında ve eğitiminde çok büyük aksaklıklar yaşatacaktır.Ben 15 yaşındayım pcye bağlandığım güne lanet olsun diyorum ve iyi bir liseye 10 uncu sırada girerken sınavlarda 100 üncü oluyorum bilgisayarın yüzünden , bırakamıyorum arkadaş :ağla:

H

halilarici

Misafir
adam haklı ben darkgirl'ün durumuna üzülüyorum yaşı 11 hayatının ip atlamakla geçmesi gerekirken güzelim çocukluk çağını pc başında geçiriyor o yaştan pc ye bağlanması ilerde sosyal yaşamında ve eğitiminde çok büyük aksaklıklar yaşatacaktır.Ben 15 yaşındayım pcye bağlandığım güne lanet olsun diyorum ve iyi bir liseye 10 uncu sırada girerken sınavlarda 100 üncü oluyorum bilgisayarın yüzünden , bırakamıyorum arkadaş :ağla:

Ben 6 yaşındayken başladım pc kullanmaya.13 yaşındayım yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum.Hayatımın nerdeyse 5 buçuk 6 yılı pc başında geçmiştir.

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Bilgisayar eğitimimi etkilemiyor.
Bu yazıda aşk'ı anlatmadım Facebook'ta saçmalıklardan birini bahsetmeye çalışmıştım.
Tartışma devam edecekse. Konu kilit!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.