İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Telif Hakkı İhlal İddiası Bildirimi Sorunu

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Mehaba arkadaşlar ben youtube dan aldığım bir videoyu facebook sayfama yuklemeye çalıştığımda daha video yayınlanmadın direk bu uyarı geliyor ve bu uyarı yaklaşık 5 kere geldi. Video yükleyemezsiniz diyor fakat yine de yükleyebiliyorum. Aşağıda resmi mevcut
7066.png

İtiraz edeyim diyorum o zamanda elektronik imza yeri var orası hata veriyor nedir bu elektronik imza şifremi deniyorum olmuyor :S
7086.png

yardımlarınızı bekliyorum...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Türkçe yazmış adamlar, hangi dile çevirirsek anlarsınız?

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Üst üste yaptığınız ihlaller yüzünden Facebook'a video eklemeniz engellenmiş. Bundan sonra Facebook'a video yükleyemeyeceksiniz.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Video linkini, link kısaltma sitelerinden birisinde kısaltarak sayfanıza eklemeyi deneyebilirsiniz.

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Teşekkürler fbbasket ama başka bir video yüklediğimde onu kabul ediyor. yardımından dolayı +

elektronik imza olayı nedir?

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
İtiraz bir işe yaramaz. YouTube'dan yüklemeye devam et.

Konuyu açan arkadaş zaten Youtube'dan yükleyemiyormuş Facebook saayfasına video.

Yapabileceği en iyi şey link kısaltma sitelerinden video linkini kısaltarak Facebook'a eklemek.

hayaldekisen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu açan arkadaş zaten Youtube'dan yükleyemiyormuş Facebook saayfasına video.

Yapabileceği en iyi şey link kısaltma sitelerinden video linkini kısaltarak Facebook'a eklemek.

MErhaba Fbbasket,
Konuyu biraz daha aca bilirmisin video linkini kısaltarak Facebook'a ekleme nasıl oluyor hangi siteler var resimli anladım yapa bilirsen cok sevinirim arkadasim tskler simdiden yardımını bekliyorum :peh:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.