İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Üye & Abone Çekimi ( 1 K = 0,50 TL )

KayRa ÇınaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Sayfalarınıza Üye & Profillerinize Abone Kasımı
Uygun Fiyat
Sınırsız Hizmet
Güvenilir Alışveriş
Aktif Üye Kalitesi

FİYATLAR

Sadece Karışık Çekim Yapılır..

5 K - Üye & Abone - 2.5 TL
10 K - Üye & Abone - 5 TL
20 K - Üye & Abone - 10 TL
30 K - Üye & Abone - 15 TL
40 K - Üye & Abone - 20 TL
50 K - Üye & Abone - 25 TL

ÇEKİM HAKKINDA

balloon-facebook-left.png
Asla ve asla "sayfalarınız, profilleriniz kapanmayacaktır" gibi bir garanti vermemekteyiz.
Sayfalarınızda hayran düşüşleri meydana gelirse kesinlikle mesuliyet kabul etmemekteyiz.

Bilinmesi gerekilir ki alınan/hedeflenen hayran sayısına ulaştıktan sonra yaşanılacak problemlerden sorumlu değiliz.

Sayfa kasımı, abone kasımı, durum beğendirme hizmetleri vermekteyiz. Ve her hizmet içinde fiyatlar standarttır.

Üyelerin çekim yapıldığı yerde kalma durumu tamamen sayfanızın içeriğine, paylaşım kaliteliğine bağlı bir durumdur.

İlk önce ödeme şeklinde çalışıyoruz. Gönderilen üyeler kesinlikle fake/sahte kullanıcılar değildir, hepsi gerçek aktif facebook kullanıcılarıdır.

ÖDEME SEÇENEKLERİ
-Paypal ( +2 TL )
-Misli.com
-İş Bankası & Garanti Bankası
İletişim: [email protected]

Bazı Sayfalar Çekim Listesine Eklenmiyor Eklenmeyen Sayfalarda Çekim Yapabilmek için 1 Dakikalıgına Yöneticilik Alıyoruz..

TekN@ Star

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"Sayfalarınızda hayran düşüşleri meydana gelirse kesinlikle mesuliyet kabul etmemekteyiz" Diye Bir Madden Var Güzel Kardeşim Şimdi Modlar Belkide Yine Bana Ceza Verip Konuyu Baltalıyosun Diyecekler Ama K.Bakma Kardeş Ben Bu İşden Ekmek Yiyorum Eğer Bu Maddeyi Koyduysan Auto Like Yada Duplicate Yapıyorsun Demektir Şayet Yapmıyorum Diyorsanda Organik Üye Durduk Yere Sayfadan Niye Çıksın Sayfa Neden Düşsün Yapmayın Bunu Lütfen Rica Ediyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5