Arkadaşlar google adsense hesabım var ama sitemin hiti fazla olmadığı için reklamlara fazla tıklanmıyor internetteki bir kişinin sayesinde geçen ay ödeme aldık 150k lık sayfada sadece 4 reklam yaparak 30-40$kazandı ve bende böyle yapmayı düşünüyorum günde en fazla 6 bağlantı paylaşacak....
Bağlantıları ben hazırlayacağım ... Sadece paylaşmak gerekecek bağlantı site içeriğine göre değişecek...
Sayfa sahibi ne kazanacak...
Mesala Haftada günde 40$ kazandık..5-10$ arası site sahibinin ... Böyle eğer sürekli böyle miktarda para kazanırsak... Fiyat artacaktır...
Peki sana nasıl güvenebiliriz... +++++++++ Yaparım diyorsanız... Zaten sizle burada değil msn,facebook ve telden görüşeceğimiz için... Bütün iletişim bilgilerim sizde olacak... Öyle bir sorununuz olmasın....
Anlattıklarımı kabul eden veya şüpheleri olan varsa Pm ... Lütfen....
Bağlantıları ben hazırlayacağım ... Sadece paylaşmak gerekecek bağlantı site içeriğine göre değişecek...
Sayfa sahibi ne kazanacak...
Mesala Haftada günde 40$ kazandık..5-10$ arası site sahibinin ... Böyle eğer sürekli böyle miktarda para kazanırsak... Fiyat artacaktır...
Peki sana nasıl güvenebiliriz... +++++++++ Yaparım diyorsanız... Zaten sizle burada değil msn,facebook ve telden görüşeceğimiz için... Bütün iletişim bilgilerim sizde olacak... Öyle bir sorununuz olmasın....
Anlattıklarımı kabul eden veya şüpheleri olan varsa Pm ... Lütfen....