İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook Video İndirme ve İzleme Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nigdelihenry

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
facebookmf.png

Script facebook videolarını sitenizin ziyaretçileri tarafından indirilmesini sağlar..Ayrıca indirilen videolar
veritabanınıza eklenerek sitenize başkaları tarafından içerik eklenmesine olanak sağlar..

Script özellikleri olarak;
-Seo uyumlu linkler (SEF URL)
-Arama sonuçlarını etiket olarak kayıt eden sistem..
-Resimleri sunucunuza cache olarak kaydetme (Hız ve Seo Bakımından önemli bir etken)
-Eklenen videoları facebook'ta video olarak paylaşma özelliği.
-Videoları alternatif sitelerde paylaşabilmek için tinyurl api desteği.
-Eklenen videoları site sahiplerinin kullanabilmesi için resim ve mp4 adreslerinin direk hali.
-Özgün CSS Tasarımı.
-Rss özelliği.
-Özel sitemap özelliği sayesinde sitemap.phpler sayfalanır ve istediğiniz kadar video da dahi sorunsuz çalışır.
-Google tarafından sitenizdeki videoların "video bölümünde" tanınması..

Sistemi iki farklı şekilde kullanabilirsiniz..

İsterseniz video indirme seçeneğini kaldırıp kendi eklediğiniz videolarla özel bir video sayfası oluşturabilirsiniz.
demo :http://www.facevideoara.com
fiyat:125tl(fbot dahil)
not:marez deildir.isteyene kanıtlanır.

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yav arkadaş bu kadar aptallık olmaz ya. Bu script anarschi ye aittir. Gitmişssin r10 dan bulmuşsun burada millete satıyorum ayağına yatıyorsun. Ne kadar yüzsüzsüz sen ya.

nigdelihenry

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardesim kendi sitemdekini satıyorum bende biliyorum anarchi ye ait oldugunu anarchi botsuz satıyodu ben full satıyorum

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
kardesim kendi sitemdekini satıyorum bende biliyorum anarchi ye ait oldugunu anarchi botsuz satıyodu ben full satıyorum

Arkadaşım sen manyak mısın ya. Bu script Beyazıt abiye ait. Neyin botlusunu botsuzunu satıyorsun. Aklınla zorunmu var. Konuyu report ettim. Yöneticiler gerekeni yaparlar. Yok aynı scripti bende aldım kimi kandırıyon sen.

nigdelihenry

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardesim kendi sitemin scriptini satıyorum alırken satamazsınız diye bişey demediler ayrı eten fbot ve video ekleme botlarını vermedilerdi ben buldum ve şimdi satıyorum

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
kardesim kendi sitemin scriptini satıyorum alırken satamazsınız diye bişey demediler ayrı eten fbot ve video ekleme botlarını vermedilerdi ben buldum ve şimdi satıyorum

Bu nasıl bir saçmalık ya.

http://www.r10.net/script-satisi/811603-facebook-video-indir-scripti.html

Al link bu. Beyazıt abi 60 TL'ye satıyor. Sen nasıl olurda 150 TL istersin. Düpedüz dolandırıcılık seninki. Bana dediğin mazerete bak. fbotu buldum satıyorum. Git başka forumlarda otlan sen. Kimsenin farkına varmayacağını mı sandın.

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ki nasıl bir saçmalıksa r10'da yazan konuyu direk buraya kopyala yapıştır yapmışsın.

Rolleyes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Kişi kendisine ait olmayan bir scripti satmakdan, süresiz uzaklaştırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.