İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook'a kaydolan ilk 10 kişi!

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
20110609145925.jpg

Facebook'da profil sayfanızdayken URL çubuğuna baktığınızda, muhtemelen adresin sonunda bir takım rakamlar göreceksiniz (kullanıcı ismi kullanmayı tercih etmediyseniz). Bu sıra muhtemelen kullanıcıların Facebook'a kaydolma sırasını gösteriyor.

1 ve 3 numaralı ID numaraları, muhtemelen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından test edilmiş ve ardından silinmiş, çünü bu profiller şu an bulunmuyor. İlk gerçek Facebook kullanıcısı ise 4 numaradan itibaren başlıyor. Facebook'a ilk olarak kaydolan 10 kullanıcıyı bu yolla galerimizde bir araya getirdik.
Facebook'a kaydolan ilk 10 kişiyi ve nasıl ilk olarak katıldığını galerimizde öğrenebilirsiniz! Tıklayın!

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Benim gözümde Chris Hughes facebook ' un kurucusudur.Eğer Social Network filmini izlediyseniz benle aynı görüşte olabilirsiniz.Tamam kodlamayı mark amcamız yapıyor ancak bu dünyada para olmadan hiçbirşey olmaz.O kadar sunucuyu idare etmek kolay bir iş değil.Gördüğümde hatırladım ve mark ' ın yaptığı şerefsizliği hatırladım :p hisseleri %40 lardan %1 e indiren bir insan :)

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Profilden profile geçerken facebook' ta çalışan bir türkü buldum. :) Türk' lerin olması güzel şey.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.