Merhabalar,
Değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Konumun "geyik" bölümüne taşınmasını son derece üzüntüyle karşıladım. Bu işi ciddiyetle sürdürdüğümüzü bilmenizi isterim.
Biz 3 kişilik bir ekibiz. Facebook'da yalnızca bayan profilleri değil. Çok çeşitli profilleri tüm orjinalliğiyle kontrol etmekteyiz.
Örnek vermek gerekirse, özellikle liseli müşterilerimiz için "ağır abi" profillerini kiralamaktayız. Sizin sayfanıza (örneğin) "Yeğenim nasıl gidiyor? İyisindir inşallah, bir sorun varsa ilet bana" yazıyoruz. Listenizdeki arkadaşlarınız bu profile tıkladığında o kişinin gerçek bir profil olduğunu düşünüyor. Çünkü bu profili yaklaşık 30 adet sahte profille destekliyoruz. Ve bu kişiyi gerekirse sizin soyadınız yaparak "Amcacım hiçbir sorun yok, siz rahat olun. Birşey olursa ben sizi ararım" gibi şeyler yazmanıza da müsaade ediyoruz. Kiralama süresi bittiğinde ise o profili imha ediyoruz. (Başkalarının profili bookmark yaparak takip etme ihtimaline karşı sizi güvence altına alıyoruz.)
Böylece siz çevrenize "bunun arkası sağlam dikkat edelim" imajı vermiş oluyorsunuz. Özellikle lisedeyseniz ve şamar oğlanı olan bir yapınız varsa, buna son veriyoruz. Ayrıca, Ülkü Ocağı gruplarımızda mevcuttur. Sayfanıza Ülkü Ocağından "Bu hafta toplantıya neden gelmedin reis hayırdır?" gibi yazılarda yazabiliyoruz.
Bunun yanı sıra alternatiflerimiz mevcut. İstanbul'un en lüks restaurantlarının/klüblerin gruplarını organize ediyoruz. Sayfanıza (örneğin) "En değerli müşterilerimizden Ahmet bey, sizi devamlı aramızda görmekten büyük keyif alıyoruz. Haftaya düzenleyeceğimiz şifreli partimizle ilgili bilgiler cep telefonunuza gönderilmiştir." gibi yazılar yazıyoruz. Böylece arkadaşlarınıza karşı zengin ve gizemli bir havaya bürünüyorsunuz.
Kısacası egosunu tatmin etmek isteyen herkese açığız ve müşteri gizliliği bizim için ön plandadır. Hiçbir koşulda açık vermiyoruz. Amacımız egonuzun tavan yapmasıdır. Bu konuda sektör lideriyiz ve alternatifimiz yok.
"Vay be ne çocukmuş" diye sizi konuşsunlar istiyorsanız, kızlar hakkınızda fiskos yapsınlar istiyorsanız, gerile gerile arkadaşlarınızın yanında durmak istiyorsanız; Bekleriz.
Tüm alternatif profillerimiz için PM ile ulaşabilirsiniz. Siz yeter ki bürünmek istediğiniz havayı bildirin. Gerisini bize bırakın.
İyi çalışmalar.