Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

FACEBOOKTA SORUN MU VAR??

twister636636

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Paylaşımlar bazı üyelerin sayfasında görünmüyormuş. Ve yaklaşık bu durum bir haftadır devam ediyor. Paylaşımlara yapılan beğeniler daha sonra kendiliğinden kalkıyormuş. Bir çözümü varmıdır bunun. Yoksa genel bir sorun mu????

freewalle

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
48
ewt sorun war bzen tanımadıgım kişilere arkadaslık daveti gidio :s

BlackThorn

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
Oh oh oh ne iyi. Umarım ve dilerim ki, facebook komple göçer gider ve bütün verileri kaybeder :D

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
facebook cikdi, sitelerimize olan ziyaretci ve uye girisleri felaket derecede dusdu.. facebook ol beter ol..

Zaten bu face insanlari asosyal ediyor. Selam Nasilsin Kardes derdi simci anlamsiz yorumlar salak sacma videolar goruyorum...

DEFNE ÖLDÜ DİYE 2 GÜNDEN BERİ FACE SALLANIYOR BUGÜN OSTİMDE PATLAMA OLDU 7 ÖLÜ 28 YARALI KİMSEDE TIN YOK...

bunuda demin faceden biri mesaj olarak atmis.. adam haklida..

M4HMuT

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
119
facebook cikdi, sitelerimize olan ziyaretci ve uye girisleri felaket derecede dusdu.. facebook ol beter ol..

Zaten bu face insanlari asosyal ediyor. Selam Nasilsin Kardes derdi simci anlamsiz yorumlar salak sacma videolar goruyorum...

DEFNE ÖLDÜ DİYE 2 GÜNDEN BERİ FACE SALLANIYOR BUGÜN OSTİMDE PATLAMA OLDU 7 ÖLÜ 28 YARALI KİMSEDE TIN YOK...

bunuda demin faceden biri mesaj olarak atmis.. adam haklida..

Kesinlikle Katılıyorum.. +rep:harika:

P

pozitif06

Misafir
facebook 1 haftadır sorunlu... gördüğümüz hep hata mesajları :D