İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook'tan bir yenilik daha

haberci02

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hesaplarını silmek ya da dondurmak isteyenler muhakkak okuyun..

Şimdiye kadar hesaplarını "dondurmaya" izin veren ünlü sosyal etkileşim sitesi Facebook, artık üyelerinin hesaplarını silmelerine olanak sağlıyor.

Facebook, üyelerin, hesaplarını dondurmasına izin verirken kişisel bilgilerinin bir örneğini sitenin sunucularında tutuyordu. Facebook, bu tutumu nedeniyle gizlilik endişesi taşıyan kullanıcıların eleştiri oklarına hedef oluyordu.

Hesapları silme seçeneğinde değişikliğe giden Facebook, artık kullanıcıların bu isteklerini e-posta ile kendilerine iletmelerini istiyor. Yardım sayfalarına değişikliğe giden site, Facebook'a atılacak e-posta ile kullanıcıların hesaplarının silineceğini bildirdi. Ancak Facebook, hala "tek tıkla silme" seçenğine uzak duruyor. Bununla birlikte, bazı kullanıcıların, hesaplarını kapatmakta hala sorunlar yaşadığı bildiriliyor. Hesaplarını silmek için uğraşan ancak başarısız olan bazı kullanıcılar, Facebook'ta "hesabımı nasıl silerim" gibi gruplar kurmaya da başladı.

Cihan

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=55581&cat=210&dt=2008/02/13

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel bir uygulama gibi...
Facebook iyi... Yani hesap kapattırmayı gerekecek bir durumla karşılaşmadım ben ama yapılan eklentilerin sahiplerinin spam mesaj ve mail atmaları engellenirse daha da iyi olacak herşey sanırım.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çok güzel bir fikir ancak böyle berbat edilebilirdi. facebook bir yandan insanları heyecanlandırırken diğer yandan güvenlerini kırdı. hakkında çıkan bu yöndeki haberler yüzünden kullanıcıları gün geçtikçe soğuyor ve amacından uzaklaşmaya başlıyor. belli ki bu işe en baştan bazı şeyleri hesaplayarak girmişler. bu haber de acaip olmuş biraz zaten hesapları siliyor yani ama tam da silmiyor yine de falan tarzı acaip bir şekilde çıkmış.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ve sizde inandınız...
bankalardan sonra sanal ortamda kullanıcılarının bilgilerini doğru şekilde elinde tutan bir veritabanının gelen talebe göre bile olsa silineceğine kesinlikle inanmıyorum...

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aynen ben de inanmıyorum hem onun hem de başka bir yerin daha buraya yazmıyım adını. baya kötü şeyler dönüyor ama asıl dönecek olan şey için hazırlık dönmeleri yapılıyor. olabildiğince aplikasyonlara üye olmadan kişisel bilgi vermeden vs üye olunmalı arkadaş dahi eklenmemeli o zaman belki kurtarır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.