Facebook'un yeni oyunu: Ruby Blast özellikleri

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Şubat 2000
Mesajlar
1,416
Tepki puanı
0
Ruby Blast'te, aynı renkteki yan yana gelen cisimleri patlatmaya çalışıyorsunuz. Ne kadar büyük bir parçalanma olursa o büyüklükte puan kazanıyorsunuz. Size verilen süre içinde en yüksek puana ulaşarak arkadaşlarınız ile rekabet ediyorsunuz. Puzzle türündeki Ruby Blast, Wooga'nın popüler oyunu Diamond Dash'e oldukça benziyor.

Sosyal oyun pazarının en büyük oyuncusu Zynga, Bubble Safari sonrasında çıkardığı yeni arcade oyunun da aynı başarıya ulaşmayı hedefliyor. Bubble Safari, Facebook App Store'da 100 milyon kere indirilmişti.

Mashable‘a konuşan Zynga'nın Seattle'daki stüdyosunun direktörü Jonathan Grant'e göre, Ruby Blast oldukça kolay ve eğlenceli bir oyun. Zynga ekibi her yaştan Facebook kullanıcısının oynamak isteyeceği bir oyun geliştirmek istemişler.

Oyunun farklı özelliklerinden biri de Facebook üzerinde kaliteli görüntü sağlaması. Ancak oyun Adobe Flash 11 kullanıyor.
 
Geri
Üst