İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Faceebook taki gerizekalı arkadaşım :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
biraz önce bu işlerin facebook ada yayıldıgını gördümde hem güldüm hem arkadaşıma adına üzüldüm :D
Bu kadar gerizekalı, salak olması beni çok üzdü...aşağıdaki mesaja inanıp ben dahil tüm kişi listesine gönderdi sanırım :)

Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine:
Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı. Birçok kullanıcı Facebook'un yavaşlamasından şikayetçi. Kayıtların gösterdiğine göre bunun sebebi çok fazla aktif olmayan kullanıcı olması. Öte yandan çok fazla yeni Facebook kullanıcısı var. Biz bu mesajı, kullanıcıların aktif olup olmadığını bulmak için çevrenize gönderiyoruz. Eğer aktif kullanıcı iseniz lütfen 15 kişiye bu mesajı kopyala+yapıştır yapın (yani gönderin diyor).

Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, yeterli boş alan açılabilmesi için tereddütsüz silinecektir.
Eğer Facebook hâlâ çok kalabalık olursa kibarca bir parça bağış isteyeceğiz (ödemeli yapacaklar kelekler). Fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir.

Facebook kurucusu
Mark Zuckerber

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Muhaah

Benim en komiğime giden böyle resmi mail'lerdeki o dili taklit etmeye çalışıp çuvallamıyorlar mı, ona bitiyorum. Ama nasıl sırıtıyolar bazı yerlerde, mesela

"kopyala+yapıştır yapın"
"tereddütsüz silinecektir."(bir de böyle herşeye kessinlikle diyenler var)
"fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir. " - Bu da tam linkleri görebilmek için üye olun forumlarındaki üyelik formu avamlığı, tehdit var devamlı böyle her kuralın yanında sanal cop gibi.

yazan da Facebook kurucusu (facebook 8k hitli genel paylaşım forumu olduğu için adamın da resmi lakabı kurucu)

D-C-T

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konu hakkında bir makale yazmıştım 1 hafta önce.
Facebook'un kurucusunun ismi Mark Zuckerber değil Mark Zuckerberg'tir.Böle salaklar anca spam yaparlar başka işe yaramazlar :) Ben mesaj atsam herkese iyinet'te bedava domain dağıtıyorlar koşun desem herkese mesaj atcaklar demekki :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine:
Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı. Benimde canım fena sıkıldı bu işe dedim profilimdeki eklileri keklemek için bi yol bulayım.Düşündüm düşündüm dedim facebook un kurucusunun işi yok ,aldığı paraları yemek yerine kendi sitesinde kimin kaç girişi olduğunu bilemeyeceği için türkce mesaj atıp bu mesajları başkalarına atanları silecekmiş gibi yapıp eğleneyim.
Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, ya okuma özürlüdür yada beni sevmeyip bana gıcıklığına mesaj atmayanlardır (ben silcem onları direk:p)

Hatta bu mesajın ciddiliğini göstermek için mesaj atmayanlara ben hesap numaramı atıcam siz bana iletin accık para sonra ben mark a iletirim:D

Facebook kurucusu sözcüsü
Barış

banada gelmişti buldum mesaj kutumda bende aynen böle millete yollamışım:D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Facebook kurucusu Mark Zuckerber 'un bu kadar güzel bir türkçe bildiğini bilmiyordum :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
herşey bir yana koskoca faceebook yazıyor adamlar ama kim aktif kim değil bilemiyorlar :D...birde facebook ta üyeliğinizi zaten silemiyorsunuz ama adam tehdit ediyor :D...
embesillik başka birşey değil:)

LanetLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mail yoluyla beceremediler facebooktan milletle dalga geçiyorlar allahım daha neler görecez :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
dahada görücez değil zaten görüyoruz artık :D

biraz evvel başka birinden sms aldım...

allum kayyum vs.vs.

bunu 9 kişiye gönder dileğin olsun :D

yuh yaaa, hadi beleş diye mail vs. yollanıyorduda bu kadar mı salak alalhım bu insanlar kontor harcıyorlar birde :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.