• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Fareler insanı ısırır mı?

drowsy

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
145 Aydır Üye
ilginçmiş :S buralarda fare yok inş gelmez de gelse bile zaten mutfakta taklır bence :D

Beo

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
153 Aydır Üye
İnş hayatım boyunca böyle bir durumla karşılaşmam.

Ozcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
59
Şube
Antalya
193 Aydır Üye
bahçeye kapan koy :D garanti yakalanır ben köydeyken kurardım 2 li 2 li yakalanırdı nasıl yaparardı bilmiyorum. Ya ikisi birden aynı anda atlıyor yada o kadar çok kalabalıklar ki :D o sürüden 2 tane kalıyor.

emmrecan

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
141 Aydır Üye
bir kapanda 2 tane he :D

yasintekin

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
54
Şube
İstanbul
52 Aydır Üye
Eski Rumuz
YsnTKN034
Ben cardınların kulak kemirmelerini duymuştum hatta tanıdık biri vardı. Kulağının biri yoktu. Kendisinden duymadım ama kulağını farenin yediğini anlatıyorlardı

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.