İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Farklı iplerde makale paylaşma projesi

makalehavuzuu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Farklı iplerde makale paylaşma sitesi ile ilgili bilgiler.. Sizce proje işe yararmı araştırma yapıyorum.

İlk başlda site ismi makalehavuzu.com Pazartesi sisteme girecek bir aksilik olmassa.

Sisteme ilk başda kayıt olunuyor kayıt olundukdan sonra kullanıcıyıa bir api codesi veriliyor.
Bu api codesini kullanıcı sitesine ekliyor. Sonra makalehavuzundan müşteriye bir panel veriliyor. Bu panelde,
kullanıcı makale yazıyor,makale paylaşıyor ve beğeniyor. Makale paylaşımını diğer kullanıcılarla yapıyor.

Bir makaleye 3 link cıkışı verebiliyor. Copyscape ile makaleleri denetliyor özgünmü değilmi diye.
Birde makalehavuzunda müşterininin projilinde makaleyazdır diye bir bölüm olacak. Burda özgün makale yazdırmak istiyorsa edötörlerden yardım alarak özgün makale yazdırabiliyor.

Sistem kısaca Farklı iplerde Makale paylaşım havuzu olacak.

Hasan koray İskender Saygılar. Cevabınızı bekliyorum proje hakkında.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.