arkadaşlar toplist ve arama motorları dışında kullandığınız taktikler nelerdir ?
bunları da paylaşıma açarsak hepimiz faydalanırız.
bunları da paylaşıma açarsak hepimiz faydalanırız.
wasGer' Alıntı:HİT'in iki çeşitide vardır. Biri sahte ziyaretçiler diğeride GERÇEK ziyaretçiler. Sahtesi kolay (bir kaç yere üye olduktan sonra hittinizi 1000 tekil/günlük artırabilirsiniz...) ama gerçek hitler daha önemli yani HAKİKİ ZİYARETÇİ çekmek için içerğiniz ve dizaynınız uyuşmalı, kalite ön planda olmalı ve elbette sitenizi daima güncelleştireceksiniz. Ziyaretçinin sitenizi tekrar ziyaret etmesi için bir neden oluşturmalısınız bunuda konulu içeriklerle yaparsınız. 'Bedava, en iyi, birinci, herşey burda' gibi site başlıklardan uzak durmakla başlayabilirsiniz, fikrimce.
O zaman daha detaylı olmana rica ederim eğer bu isteke bulunabilirsem. iyi soruya iyi cevap. kötü soruya benim verdiğim gibi kötü cevap olmasına rağmen yararlı bilgiler içerdiğini düşünüyorum. Hiçten iyidir bence.Aforizmalar' Alıntı:sormak istediğim bu değildi.
iyi de sitene ziyaretçi girmedikten sonra içerik dizayn uyuşmuş ne yarar soru ziyaretçi sitede nasıl kalır değil siteye nasıl gelirwasGer' Alıntı:HİT'in iki çeşitide vardır. Biri sahte ziyaretçiler diğeride GERÇEK ziyaretçiler. Sahtesi kolay (bir kaç yere üye olduktan sonra hittinizi 1000 tekil/günlük artırabilirsiniz...) ama gerçek hitler daha önemli yani HAKİKİ ZİYARETÇİ çekmek için içerğiniz ve dizaynınız uyuşmalı, kalite ön planda olmalı ve elbette sitenizi daima güncelleştireceksiniz. Ziyaretçinin sitenizi tekrar ziyaret etmesi için bir neden oluşturmalısınız bunuda konulu içeriklerle yaparsınız. 'Bedava, en iyi, birinci, herşey burda' gibi site başlıklardan uzak durmakla başlayabilirsiniz, fikrimce.
wasGer' Alıntı:O zaman daha detaylı olmana rica ederim eğer bu isteke bulunabilirsem. iyi soruya iyi cevap. kötü soruya benim verdiğim gibi kötü cevap olmasına rağmen yararlı bilgiler içerdiğini düşünüyorum. Hiçten iyidir bence.
yoktur' Alıntı:Herkes şu soruyu kendine sorarsa sanırım cevap bulunur;
"Ben ziyaretçi olsam, yaptığım siteye bir kez daha gelirmiyim"
Cevap basit.
Bol içerikli (Tek konulu ) güncel bir site her zaman kazanır.
Önemli olan gelenlerin ayaklarını alıştırmak.
Gelenler tekrar gelirse işler büyür...
Geçen gün bir bayan geldi msn ye.
slm dedi siteniz güzel olmuş.
saol falandan sonra şu soruyu sordum;
Sitemi nereden duydunuz?
Dedi ki dershanedeki bir bilgisayarın duvar kağıdında sitenizin ismi yazıyordu girip meraktan baktım.çok begendim artık hep girecegim dedi