İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

farklı yollardan hit taktikleri

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar toplist ve arama motorları dışında kullandığınız taktikler nelerdir ?
bunları da paylaşıma açarsak hepimiz faydalanırız.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eskiden irc'de botları gezdirirdik, halen kullananlar var sanırım bu yöntemi. bir de iyi bir link değişimi iyi hit getirir. haber listesi oluşturup, bunlara düzenli mail göndermek sitenizin unutulmamasını sağlar (hele bir de alt kısma site linkinizi koyarsanız tıklamadan duramaz kimse:p)

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HİT'in iki çeşitide vardır. Biri sahte ziyaretçiler diğeride GERÇEK ziyaretçiler. Sahtesi kolay (bir kaç yere üye olduktan sonra hittinizi 1000 tekil/günlük artırabilirsiniz...) ama gerçek hitler daha önemli yani HAKİKİ ZİYARETÇİ çekmek için içerğiniz ve dizaynınız uyuşmalı, kalite ön planda olmalı ve elbette sitenizi daima güncelleştireceksiniz. Ziyaretçinin sitenizi tekrar ziyaret etmesi için bir neden oluşturmalısınız bunuda konulu içeriklerle yaparsınız. 'Bedava, en iyi, birinci, herşey burda' gibi site başlıklardan uzak durmakla başlayabilirsiniz, fikrimce.

M

mavidusler

Misafir
Google Adwords
Adsense'den kazandıklarınızı biraz oraya verin derim :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wasGer' Alıntı:
HİT'in iki çeşitide vardır. Biri sahte ziyaretçiler diğeride GERÇEK ziyaretçiler. Sahtesi kolay (bir kaç yere üye olduktan sonra hittinizi 1000 tekil/günlük artırabilirsiniz...) ama gerçek hitler daha önemli yani HAKİKİ ZİYARETÇİ çekmek için içerğiniz ve dizaynınız uyuşmalı, kalite ön planda olmalı ve elbette sitenizi daima güncelleştireceksiniz. Ziyaretçinin sitenizi tekrar ziyaret etmesi için bir neden oluşturmalısınız bunuda konulu içeriklerle yaparsınız. 'Bedava, en iyi, birinci, herşey burda' gibi site başlıklardan uzak durmakla başlayabilirsiniz, fikrimce.

sormak istediğim bu değildi.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
sormak istediğim bu değildi.
O zaman daha detaylı olmana rica ederim eğer bu isteke bulunabilirsem. iyi soruya iyi cevap. kötü soruya benim verdiğim gibi kötü cevap olmasına rağmen yararlı bilgiler içerdiğini düşünüyorum. Hiçten iyidir bence.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wasGer' Alıntı:
iyi de sitene ziyaretçi girmedikten sonra içerik dizayn uyuşmuş ne yarar :) soru ziyaretçi sitede nasıl kalır değil siteye nasıl gelir :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wasGer' Alıntı:
O zaman daha detaylı olmana rica ederim eğer bu isteke bulunabilirsem. iyi soruya iyi cevap. kötü soruya benim verdiğim gibi kötü cevap olmasına rağmen yararlı bilgiler içerdiğini düşünüyorum. Hiçten iyidir bence.

sorum aslında açık ama biraz daha açıklayabilirim. bir sitenin tasarımı ve içeriği nasıl olmalı merak etmiyorum. sadece toplist ve arama motorları dışında hit aldığınız yerleri merak ediyorum.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Herkes şu soruyu kendine sorarsa sanırım cevap bulunur;

"Ben ziyaretçi olsam, yaptığım siteye bir kez daha gelirmiyim"

Cevap basit.
Bol içerikli (Tek konulu ) güncel bir site her zaman kazanır.
Önemli olan gelenlerin ayaklarını alıştırmak.
Gelenler tekrar gelirse işler büyür...

Geçen gün bir bayan geldi msn ye.
slm dedi siteniz güzel olmuş.
saol falandan sonra şu soruyu sordum;
Sitemi nereden duydunuz?
Dedi ki dershanedeki bir bilgisayarın duvar kağıdında sitenizin ismi yazıyordu girip meraktan baktım.çok begendim artık hep girecegim dedi :p

FeyzaBlog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl hit alıyoruz

Bir kaç sitemin sayacını inceledim. Gelen hitleri yazayım, belki birilerine yararı olur:

- Bazı tavsiye siteleri var (tavsiyem.net gibi)
- Yahoo gruplardan hit geliyor (Faydalı siteler grubu gibi www.egruplar.com/faydali-siteler.htm)
- Normal hayatta tanıdığım arkadaşlar geliyor :)
- Autohit/ manuelhit sitelerinde kalan kredilerimi boşa gitmesin diye kullandım ama ona hit denir mi bilmiyorum. Boş ziyaretçi, ne reklama tıklar, ne mail atar.
- Bazı siteler sitemdeki bilgileri kaynak göstererek kullanıyorlar. Onlardan hit geliyor.
- Sevdiğim bir site, ana sayfamı frame içinde kullanmak için izin istemişti. İyi hit gönderiyor.
- Bir sitede günün sitesi olduğumda bir günlük fazla hit almıştım (geçici tanıtım yöntemi)
- Kişisel blogumdan ve diğer sitelerimden hit geliyor.

Sanırım bunlar var aklıma gelen. Onun dışında bildiğiniz arama motorları ve toplistler.

S

Skeleton

Misafir
yoktur' Alıntı:
Herkes şu soruyu kendine sorarsa sanırım cevap bulunur;

"Ben ziyaretçi olsam, yaptığım siteye bir kez daha gelirmiyim"

Cevap basit.
Bol içerikli (Tek konulu ) güncel bir site her zaman kazanır.
Önemli olan gelenlerin ayaklarını alıştırmak.
Gelenler tekrar gelirse işler büyür...

Geçen gün bir bayan geldi msn ye.
slm dedi siteniz güzel olmuş.
saol falandan sonra şu soruyu sordum;
Sitemi nereden duydunuz?
Dedi ki dershanedeki bir bilgisayarın duvar kağıdında sitenizin ismi yazıyordu girip meraktan baktım.çok begendim artık hep girecegim dedi :p

bir bakıyoruz dershanedeki bilgisayar duvar kağıtlarında artık "Your Ad Here" yazmaya başlıyor. biz de versek ne kadar isterler ki tıklama başına. :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5