İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Farmville meclise girdi

Murat Sökmen

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Bulgar parlamentosunda geçen hafta yapılan bir oturumda ATAKA partisinden Filibe milletvekili Dimitar Kerin’in “ineklerini sağdığı” ortaya çıktı.

21 Mart 2010
farmville-meclise-girdi-558900.Jpeg

Fotoğraf çekildiği sırada Filibe’nin bütçe oylaması vardı. Haberin ortaya çıkmasından sonra meclis çapında bir araştırma yapıldı ve milletvekillerinin günde 2-3 saatlerini FarmVille oynayarak geçirdiği ortaya çıktı. Hemen parlamento bilgisayarlarından Facebook’a giriş engellendi. Ayrıca internette telefon görüşmesi yapılan Skype sayfası da yasaklandı. Filibe milletvekili ise bütçe komisyonundan oy çokluğuyla atıldı.
Kerin “FarmVille’de ben 40'ıncı leveldeyim, ama parlamentoda 46'ıncı levelde olanlar bile var” diye kendini savundu.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/farmville-meclise-girdi/dunya/sondakika/21.03.2010/1214247/default.htm

T

trgy

Misafir
Bu oyunda hiçbir mantık yok, hele bir de büyükler oynuyor ya ona kızıyorum ben. BOş vakti çok sanırım insanların böyle faydası olmayan oyunlarla oynuyorlar.
Ticaret yapıyorsun, ticareti öğreniyorsun diyenler oluyor. Ona da gülüyorum çünkü ticaret canlı canlı yaşamazsan öğrenilmez. Ticarette darbe yemedikten sonra başarılı olamazsın zaten. İlk önce darbeyi yiyeceksin daha sonra başarı gelir.

Bu dediğimi araştırabilirsiniz, zengin olanlar ya çok fakirken zengin olmuştur aklında binbir düşünceyle birşeyler yaparak ya da batıp çıktıktan sonra zengin olmuştur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.