İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fazla çekimler (yardım pls)

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba;
arkadaşlar ben 2 aydır falan paypal kullanıyorum paypalda bayağı acemiyim bir kaç sorunum var bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

7 october ve 8 octoberde datacenter 119+159+159+198$ olmak üzere toplam 635$ çekim yapmış benden hiç alakası yokken
kendileri ile görüştüm biz direk ödeme zaten çekemeyiz siz paypaldan otomatik ödeme ayarlamışsınızdır diyorlar.
ancak yok böyle bir olay bunları nasıl iptal ettiricem paypaldan ne yapmam gerekli ve kaç günde dönüşümü oluyor. bilgi verirseniz sevinirim.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sen izin vermediğin sürece kimse paypalından ödeme alamaz.

satıcılar aylık ödemeler için sana paypal ödeme bildirimi gönderirler.(Subscription)

sen bunları onaylarsın ve her ayın aynı tarihinde firma senin hesabından o parayı alır takii sen iptal edinceye kadar.

iptal etmek için:

Login ol ve History > My Account > Subscriptions ...

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kafamı bulandıran nokta bu
böyle birşey yok inceledim ama bana gelen maildede aynısı yani Subscription ödeme yazıyor
firma ile görüşüp kredi olarak yazdırdık ama sürekli bu problemler baya baş ağrıtır gibi görünüyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.