İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fener : Kupada gençlerle oynayacağız...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
3-4 sene önce Türkiye kupası dandik birşey zaten bizim umurumuzda bile değil diyenler, Fenerbahçe 20 senedir almayınca medyaya düşünce birden Fenerbahçe'yi mahalle takımı yaptılar. Türkiye Kupası ne zaman elzem birşey oldu ki. Ağlamak gibi şeyleri her takım yapıyor, Beşiktaş'da 3-4 sene önce rakip takıma tekme tokat kafa dalıp 4 oyuncu atıldığında bizim şampiyonluğumuz çalındı demişti. Bunlar olur. Fenerbahçe'nin oyun kalitesine, futbolcu kalitesine söyleyecek bir şeyiniz yok ordan vuruyorsunuz. Belden aşağı vurmayın, sizin de borcu olmayan, kasası para dolu, Türk spor altyapısına onlarca eser kazandırmış bir klübünüz olsaydı. Herkesin iyi olduğu alan farklıdır, bu ülkede de azımsanamayacak bir Fenerbahçe taraftarı kitlesi var, Galatasaray zaten koptu ligden, Beşiktaş 2 senedir yoktu, ikinci dönemde biraz puan aldı birden Fener'e laf atmaya başladı. 2 senedir kendi dertleriyle uğraşıyorlardı, hala devam eden o dertleri unuttular. Hayırlısı olsun.

Herkes kendi işine baksın. Selçuk Dereli sezonu kapatmış, Fenerbahçe'nin feveranı haksız ise Selçuk Dereli neden sezonu kapattı. Boş konuşma yapacaksak, çocuk gibi biri yenince diğerini aşağılar bu böyle gider, ama doğruları söyleyeceksiniz. Gözlüğü çıkaracaksınız.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Haklısın ama bi hedefe ulaşamayınca da hemen çekilmek olmaz. Hani çocuklar yapar ya, ben oynamıyorum falan.
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın kendi zimmetindeki bir şey değildir. Kafasına göre bizim takımımızı öyle çekemez.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Zaten Şampiyon Beşiktaş olacak bence.
Fenerbahçe tam bir rekor kıracak oluyo BJK geliyo bozuyo.
Bilmem kaç maçtır kendi sahamızda yenilmiyorduk geldi yendi adamlar.
Şimdi Beşiktaş'tan sonra 100. yılında şampiyon olan 2. takım olacağız güya, Ama Beşiktaş izin vermez.
Beşiktaş'ın bayadan beri ligde iddiası yoktu, 100. yılda şampiyon olmayalım diye gaz oldular :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Zaten çekeceği yok, bu bir tepkidir. İnsanlar haksızlığa tepki gösterir, bu da en doğal hakları. Diğer haksızlıklarda nerdeydiler diye birşeyler söyleniyor, herkes kendi hakkını savunur, neden Fenerbahçe başkasına yapılan haksızlığı savunsun, ya da Beşiktaş. Robin Hood gibi bir misyon mu üstlendik haberimiz mi yok? Bize yapılanı söyleriz, diğerlerinin ağzı dili var.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Haklısın ama bi hedefe ulaşamayınca da hemen çekilmek olmaz. Hani çocuklar yapar ya, ben oynamıyorum falan.
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın kendi zimmetindeki bir şey değildir. Kafasına göre bizim takımımızı öyle çekemez.

Nefusa fenerbahçeli olduguna hiç inanmıyorum çünkü tüm yazıların abestle iştigal ediyorlar... hatta birbiriyle yarışıyorlar...
BJK maçından sonra Antu 'da GFB 'de Yönetimin Ligden çekilmek dahil tüm yaptırımlarında arkasında olacaklarına dair açıklama yaptılar zaten.

Ben böle birşeyin olamayacağını çok iyi biliyorum. Olmasına da karşıyım
Fenerbahçe herşeyi göze alsa bile devlet izin vermez. Türk Futbolunun 10 sene geriye gitmesi anlamına gelir. Milli takım batar. Havuz batar bir çok anadolu kulubü kapısını kilitler kulubu kapatıp ligden çekilir. Fanatik fotomaç vs vs spor gazetelerinin tirajları %50 azalır. Lig tv dekoder satamayacagı gibi aldığı reklam ücretleri de yarıya yarıya düşer. Dünya basınınca Türk futbolu şaibeli bir lig olarak damgalanır.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben Fenerbahçe'liyim, hemde koyu Fenerbahçe'liyim. Beni tanıyanlarda bilir zaten. Ben objektif bakmaya çalışıyorum. Beşiktaş'a gol attıkta hakem mi saymadı? Klâsik hatalar yapmış olabilir hakem. Kart göstermemiştir, foul vermemiştir her neyse... Ama Fenerbahçe'de gol atamamıştır arkadaşım ne yapalım yani. Şansımız dönmedi veya gücümüz yetmedi yenemedik. Akıllarını başlarına toplasınlar iyi oynasınlar ligde yenelim ve şampiyon olalım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Alex, penaltıların %95'ini atıyor. Ayrıca 10 kişi oynamak da büyük bir etken. Yani skora etki edici hatadır bunlar, gol attık da mı engelledi demek çok akılcı değil. Senin mantığa göre hiçbir hakem gol iptal etmiyor zaten, hakem hatası diye birşey yer yüzünde yok.

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
FUTBOL AFYONDUR. Fenerbahçe temiz beyazdır, uyutmaya devam , uyumaya devam

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Alex, penaltıların %95'ini atıyor. Ayrıca 10 kişi oynamak da büyük bir etken. Yani skora etki edici hatadır bunlar, gol attık da mı engelledi demek çok akılcı değil. Senin mantığa göre hiçbir hakem gol iptal etmiyor zaten, hakem hatası diye birşey yer yüzünde yok.

Hayır hakem maçı iyi yönetmedi zaten onda herkes hemfikir. Ama Fenerbahçe şut çekiyo mesela direkten dönüyo. Gol olmuyo.. Bunlar gol olsaydı finaldeydik. Yani direk hakeme atıpta sıyrılmamak lâzım.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Futbolda böle bir mantık yok. Net 2-3 Kırmızı kartı vermiceksin. Penaltıyı vermiceksin. Sonra gol atsaydın kardeşim diceksin... peh

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gören de sanki sadece besiktas aleyhine düdük çalındı zanneder. neyse sizin fikirlerinizi değistirecek değilim bu saatten sonra, hakemlere yüklenmeye devam edin :) uzaktan çok eğlenceli oluyor :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Futbolda böle bir mantık yok. Net 2-3 Kırmızı kartı vermiceksin. Penaltıyı vermiceksin. Sonra gol atsaydın kardeşim diceksin... peh

Futbolda gol atmak lâzım.
Gol atmasını bilmezsen gol atarlar.
Yenildikten sonrada edebinle durup önündeki maçlara bakıcaksın.
Hakem o maçta hata yapmış tekrar tekrar söylüyorum. Ancak bu hatalara rağmen atak yakalamışız ve direkten dönen topumuz var. Sen bu topu kalenin içine sokacaksın yani. O toplar kalenin içerisinde olsaydı emin olun böyle birşey tartışmayacaktık.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kurallar herkese karşı uygulanmalıdır. uygulanmıyorsa sitem etmek hakkımı aramak en doğal hakkım. neyse daha fazla yazmıcam insanların algı düzeylerini yukarı çekme gücüm yok.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Bakinin golünü saysaydı zaten maç orada bitecekti, siz hala hakeme yüklenin :)
Nasıldı o reklam
Paranın satın alamayacağı şeyler vardır..
Geri kalan herşey için, visa electron bonus kart :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5