öyle çok üzüldümki , öyle çokki , ağlamamak için zor tutuyorum ama bırakın ulen beni ağlamak istiyorum
10 karakter
öyle çok üzüldümki , öyle çokki , ağlamamak için zor tutuyorum ama bırakın ulen beni ağlamak istiyorum
10 karakter
... 10 karakter !!!
öyle çok üzüldümki , öyle çokki , ağlamamak için zor tutuyorum ama bırakın ulen beni ağlamak istiyorum.
Trabzonspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından Fenerbahçe'ye meydan okuyan Yılmaz Vural, söylediğini yaptı
Geçtiğimiz hafta oynanan maçın ardından Fenerbahçe ile oynayacakları maça değinerek, "Real Madrid gelse havasını alır. Dün Beşiktaş karşısında Fenerbahçe'yi görmediniz mi? Tek bir pozisyonu yok. Bir Alex kilitlendi, takım bitti. Emre ile Kazım cezalı olacak ve seyircisiz oynanacak. Artık ne olur bilemiyorum" şeklinde konuşmuştu.
Yılmaz Hoca, bu akşam oynanan maçta Fenerbahçe'yi 3-1'le geçerken, söylediklerini de gerçekleştirmiş oldu.
hali sahada yesem takimdan atilmama sebep olacak goldur... (rainel)
Aha aha aha.. Nerde ya o konuşanlar ? Spor bu en nihayetinde yenersin yenilirsin.
Selpak uzatalım göz yaşlarınız için. Lütfen diğer fenerbahçeli arkadaşlar yalnış anlamasın.
@dreamz
mesajını moderatörlere bildiriyorum,seviyeni korumayı bilmiyorsan buralarda dolanma.haddini bil densiz.
diğer topice yazdığın mesaja cevap vermedim,ama insanlığı bırakıp farklı yöne gitmişin.
inan forza_fb senin bu başlıgı açman daha gülünç.
dreamz denen cisme lütfen gerekli cezayı veriniz,bu forumda kaç defa bana karşı seviyesizce konuşuldu , şikayet ettim . benim mesajlarım silindi. Ayıptır artık. anamıza bacımıza mı küfür etmelerini bekliyorsunuz.