25 yıldır ben çok kupa gördüm, fortis kupasıda eksik kalsın kendi adımada o kupayı kazanan her takım taraftarınıda tebrik ettim.
Ve benim gönül verdiğim Fenerbahçe Spor Kulübü 2006-2007 sezonu Şampiyonu...
Buyur şimdide seni bekliyoruz... Tebrik için. Yok şayet ben o tarz biri değilim diyorsan konuyu daha fazla bırkalama derim. Ağır eleştirilere girdiğimizde konular çığrından çıkabiliyor. Kalpler kırılıyor üzücü oluyor
sonra feneri neden sevmiyorlar. sen adamı her dalda madara edeceksin sora sevgi bekleyeceksin. hayalperest gençlik işte...
Fenerbahçem benim, biricik sevgilimmiş.
Ya da çocuklar inanın, inanın çocuklarmış...
Çok komik ya!
Pisliklerle aldığımız mı işte bu yüzden sevilmiyorsunuz. Sorunun cevabı, yazında gizli.
Pislikle değil, EZE EZE !
(Fenerbahce psikolojisini anlamak güç, şampiyon olamıcaz diye ağladılar şampiyon oldular hala ağlıyorlar )
Bazı şeyleri anlamıyorsunuz.
Tebrik edilecek bi durum olsa inan ederdim, ama yok.
Niye yok? ligin bitmesine 6 hafta kala sürekli manipilasyon yapan bir yönetiminiz var. Saygı da duymam, tebrikte etmem. Biz lig maçında yenildiğimizde olay çıkarmadık, otu boku mazaret göstermedik. Yönetim maç tekrarı istedi, ama taraftarlardan böyle bir şey duyamamışsındır. Sorun yenip yenilmek değil yani...
Niye sevilmiyorsunuz.
Antu.com taraftar sitenize gir, en basitinden utanmadan (sen söylemiyorsan alınma, ama gerçek bu) Beşiktaş'ın her bestesini değiştirip söylüyorsunuz. Utanmadan biz yaptık diyorsunuz. Genelleme yapıyorum çünkü taraftar grubunuz yapıyor, ben bunlardan değilim diyorsan istisnalar umursamıyor beni diyorum. Şahsen feneri sevmeme sebebim budur. Olayı lanse edemediysem sana söyle söyleyeyim, scripti çalıp ben kodladım diyorsunuz. Ancak bu kadar bağlanabilirdi bu konu
Fenerbahçem benim, biricik sevgilimmiş.
Ya da çocuklar inanın, inanın çocuklarmış...
Çok komik ya!
Ağlayan sensin şuan. Alakanız olmayan her konuya giriyorsunuz. Ama bir gerçek varki, beşiktaş herzaman 3. takım olacaktır Türkiyede
Tıpkı türkiyede şampiyonuz türkiye kupasını avrupa kupasını ne yapalım ? şeklinde devam edecek 100 yıl gibi
Vay beee...
Geçmiş zaman olur ki!