İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"Fenerbahçe Büyüklüğünün ADI KONAMAZ"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fenerbahce.org duyurusudur. Güzel yazmışlar ve İslam Çupi nin sözüyle bitirmişler. Başlık altına tartışma yaratıcak her cevabı silicem. Şimdiden kusura bakmayın.

15 Mayıs 2006 Pazartesi

FENERBAHÇE PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI BU SEZON SÜPER LİG’DE HERKESİN YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ VE TANIK OLDUĞU TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN , BAŞTA TARAFTARI VE CAMİASININ DESTEĞİ İLE , ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİ SON MAÇINA KADAR SÜRDÜRMÜŞTÜR.

ÜLKE FUTBOLUNUN YÖNETİMİNE TALİP OLURKEN DEĞİŞTİKLERİ SÖYLEMİNDE BULUNUP, EYLEMLERİ İLE SÖYLEMLERİ ÇELİŞEN, SPOR KAMUYOUNUN YAKINDAN TAKİP EDİP, TANIK OLDUĞU İCRAATLARI İLE DEĞİŞMEDİĞİNİ KANITLAYAN BU ÇARPIK DÜZEN İÇİNDE , FENERBAHÇE PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI, ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİ CAMİASININ EŞŞİZ DESTEĞİ VE GÜCÜYLE LİGİN SONUNA KADAR ONURLU BİR ŞEKİLDE TAŞIMIŞTIR.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ OLARAK ÖZELLİKLE TARAFTARIMIZA , YURT İÇİNDEKİ VE DIŞINDAKİ TÜM FENERBAHÇELİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

HEDEF VE AMAÇLARININ ŞAMPİYONLUK OLMASI GEREKEN TÜM RAKİPLERİMİZİN FENERBAHÇE’YE KARŞI BU SEZON BİLİNÇLİ OLARAK BİRLEŞMELERİNİN TEK NEDENİ , FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN KAYNAKLANMAKTADIR.

BAŞTA SPORTİF OLMAK ÜZERE, ALTYAPI, EKONOMİ , KURUMSAL KİMLİK DEĞİŞİMİ İLE FENERBAHÇE’NİN RAKİPLERİ İLE ARASININ AÇILMIŞ OLMASI , BU ÇEKEMEMEZLİKTEN KAYNAKLANAN BİRLEŞİMİN ODAK NOKTASIDIR.

FENERBAHÇE’NİN BU SEZON ÜÇÜNCÜ KEZ ÜST ÜSTE KAZANACAĞI ŞAMPİYONLUK , TÜM RAKİPLERİN KORKUSU OLMUŞ , ELDE EDİLECEK BU BAŞARI İLE RAKİPLERLE ARANIN DAHA DA AÇILACAK OLMASI BU ORTAK HEZAYANININ DOĞUMUNU SAĞLAMIŞTIR. VE DE BİR BAKIMA FENERBAHÇE BİR TARAFTA , DİĞERLERİ DİĞER TARAFTA OLARAK SÜRDÜRÜLEN BU YARIŞTA ,FENERBAHÇE’NİN ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLAMASINA ENGEL OLUNMUŞTUR.

BELİRTTİĞİMİZ BU GERÇEKLER IŞIĞINDA FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ OLARAK BİZ BAŞKALARININ ALIN TERİ VE BAŞARISINI GÖRMEMEZLİKTEN GELMİYORUZ. ONLARIN DA ALIN TERİ VE EMEKLERİNİ ORTAYA KOYUYORUZ.

ANCAK BİZİM ALIN TERİMİZE KARŞI YILLARDIR ELDE ETTİĞİMİZ HER BAŞARI SONRASI OLUŞTURULAN CEPHE VE ORTAK EYLEMLERDE GÜNDEN GÜNE ARTARAK SÜRMEKTEDİR. BU DURUM VE RAKİPLERİMİZİN DURUŞU DA FENERBAHÇE’NİN NERELERE GELDİĞİNİ VE NE GİBİ HEDEFLERE ULAŞTIĞININ KANITIDIR.

NE YAZIK Kİ FENERBAHÇE’YE KARŞI KENDİ ARALARINDA BÜTÜNLEŞEN RAKİPLERİMİZE YERİ GELMİŞKEN ŞUNU HATIRLATMAK İSTİYORUZ Kİ ; FENERBAHÇE CAMİASI VE TARAFTARI İLE DAHA DA BÜTÜNLEŞİP ÖNCE 100.YILINDA ŞAMPİYON OLACAK ARDINDAN DAHA ÖNCE BELİRLEDİĞİ TÜM HEDEFLERİNE ULAŞACAKTIR.

FENERBAHÇE SPOR KÜLÜBÜ OLARAK BİZ TEK GÜCÜMÜZÜ CAMİA VE TARAFTARIMIZDAN ALMAKTAYIZ. BUNUN BİLİNCİ İLE DE TARAFTARIMIZIN VERDİĞİ BU DESTEĞE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜDÜR. O’NUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE, ADI KONAMAZ…

FENERBAHÇELİLERE VE KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

FENERBAHÇE SPOR KÜLÜBÜ YÖNETİM KURULU

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilginç ve taraflı bır acıklama duruma gore guzel adaptasyon saglanmıs bır koz gıbı yansıtılmıs gelecek sezonlarda basarılarınızı gormek dılegıyle

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Tesisleşme ve ekonomik bağımsızlıkta bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye gıpta ile bakarım...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Galatasaray nasıl olduda böyle oldu bilmiyorum. Biz Uefa+Super kupa alsak neler olur tahmin edilebilir sanırım. İnşallah bu sene 2 takımla şampiyonlar ligine katılırız. Bir ilk gerçekleşir. GS + FB şampiyonlar liginde.

U

Universal

Misafir
trextra' Alıntı:
Galatasaray nasıl olduda böyle oldu bilmiyorum. Biz Uefa+Super kupa alsak neler olur tahmin edilebilir sanırım. İnşallah bu sene 2 takımla şampiyonlar ligine katılırız. Bir ilk gerçekleşir. GS + FB şampiyonlar liginde.
İnşallah 2 takım final oynar. Ben birçok(%90) galatasaraylının fb şampiyonlar ligi şampiyonu olsa sevineceğini, sokaklara çıkacağını düşünüyorum. Umarım TÜRKİYE kazanır.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Universal' Alıntı:
İnşallah 2 takım final oynar. Ben birçok(%90) galatasaraylının fb şampiyonlar ligi şampiyonu olsa sevineceğini, sokaklara çıkacağını düşünüyorum. Umarım TÜRKİYE kazanır.
Galatasaraylılar inkar edemez, GS uefa kupasını aldığı gün dışarda fenerbahçe formasıyla sevinen çok kişi vardı, özellikle kadıköyde. Popescu nun son penaltısıyla havaya fırladığımızı dün gibi hatırlıyorum. GS liler bunu bize karşı koz olara kullansada biz yine mutluyuz bu kupa türkiye de olduğu için. (Tek kolu kırık olsada hala kupa sayılır :p)

D

dnturkey

Misafir
trextra' Alıntı:
Galatasaraylılar inkar edemez, GS uefa kupasını aldığı gün dışarda fenerbahçe formasıyla sevinen çok kişi vardı, özellikle kadıköyde. Popescu nun son penaltısıyla havaya fırladığımızı dün gibi hatırlıyorum. GS liler bunu bize karşı koz olara kullansada biz yine mutluyuz bu kupa türkiye de olduğu için. (Tek kolu kırık olsada hala kupa sayılır : p)

ne kadar koyu bir fenerbahçeli olmama rağmen burada galatasaraylılardan daha çok galatasaray diğer bağırdığımı biliyorum. konvoylarda fenerbahçe formasıyla galatasaray kupa aldı diye seviniyorduk.

şöyle bir düşündüm de baya zaman geçmiş be :)

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inşallah bu sene avrupada Türkiye adına güzel işler yaparlar... benim Fb dende Gs dende umudum var hayırlısı olsun sonuçta Fenerbahçeliyim ama GS nin avrupada Türkiye adına mücadele eTmesinden büyük onur duyuyorum, inşallah bu sene beraber aynı yola çıkıcaklar... hayırlısı olur inşallah...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yakışmadı bu stada.

(Kırmızı noktalı yer, 15 sene oturduğumuz ev)

fb2cq.jpg

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yenilgi yenme olur da, herkesin atladığı bir husus var. Denizli gibi fairplay ile unlu, Avrupa'da bile kisitli imkanlariyla bizi cok iyi temsil etmis ve cok sevdigim bir takimin yaptigi davranislardan kimse bahsetmiyor. Fenerbahce kaybetti, Galatasaray kazandi. Herkesin derdi bu, herkes Fenerbahçe'nin kirli elinden, parasıdan bahsediyor. Hepsi ayni anda baslayip bitecek maclar periyodunda, eger herhangi bir mac ki, bu maclar duseni cikani belirliyor, bilerek-isteyerek uzattiriliyorsa mac durdurulup, bu sikedir.

Fiili olarak Denizli, Fenerbahce'den birsey telafi etmis olsa da, olmasa da, para veya birsey almis olsa da olmasa da sikedir. Her turlu igrenc davranisi sergileyip maci uzattirdiktan sonra, kazara Appiah topu daga tasa vurmasa, gene Fenerbahce suclu olacakti, kirli el-mafya denecekti. Meydani hazirlayan Fenerbahce'midir ?

Bunun arkasindan bu federasyon gitmezse, bizim soyledigimiz hersey yerli yerine oturur. Haricten gazel okumak kolay, isimize geleni gorup, isimize gelmeyene goz kapamak kolay, Fenerbahce sampiyonlugu kaybetmis hala mafya-kirli el bilmemne, yahu Denizli sike yapiyor, Anadolu'dan diye mubah mi oldu bu? Yoksa Fenerbahce disi herkes pastorize sut mu bu Turkiye'de ?

Bizler Galatasaray 4 sene sampiyon oldugunda boyle yapmadik, ama bu saygisizlik, emege, futbolcuya yapilan saygisizliktir. Basari basaridir, hakemle, parayla alakasi yok bunun.

E

erotikbul

Misafir
trextra' Alıntı:

Kesinlikle tartışma yaratmak için söylemiyorum, ancak GS ile FB en son aynı anda katıldığında, Galatasaray kısıtlı kadrosuyla, zor bir grupta 6 maçta, 5 beraberlik çıkarmıştı, son maçta da ofsayt gol ile elenmişti. FB ise 0 puan almıştı.

Bir de UEFA kupasının sapı, kolu felan yok. :)
Fenerbahçe Türkiye içinde 4 büyüklerden biridir, büyüklüğü ondan gelir.
Umarım tartışma yaratacak bir şey olmadı :p

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotikbul' Alıntı:
Kesinlikle tartışma yaratmak için söylemiyorum, ancak GS ile FB en son aynı anda katıldığında, Galatasaray kısıtlı kadrosuyla, zor bir grupta 6 maçta, 5 beraberlik çıkarmıştı, son maçta da ofsayt gol ile elenmişti. FB ise 0 puan almıştı.

Bir de UEFA kupasının sapı, kolu felan yok.
Fenerbahçe Türkiye içinde 4 büyüklerden biridir, büyüklüğü ondan gelir.
Umarım tartışma yaratacak bir şey olmadı
Bende tartışma yaratsın istemem ama Türkiyede 2 büyük takım var. FB ve GS.

+ Fenerbahçe nin büyüklüğünü anlamak için Fenerbahçe li olmak gerekir.

+ Fenerbahçe nin 0 çektiği sezonki tüm maçları çok şanssız kaybettik. Leverkusen de öne geçtik, diğer 1-2 maçta öne geçtik hep oradan kaybettik. Rivaldo 90. dakkada frikikten 90 a attı falan filan. Yoksa şahsen oynanan futboldan memnundum. Ve maraton tribün hiç yoktu o sezon.

Ayrıca kupanızın bir kolu kırık ;)

E

erotikbul

Misafir
trextra' Alıntı:
Bende tartışma yaratsın istemem ama Türkiyede 2 büyük takım var. FB ve GS.

+ Fenerbahçe nin büyüklüğünü anlamak için Fenerbahçe li olmak gerekir.

+ Fenerbahçe nin 0 çektiği sezonki tüm maçları çok şanssız kaybettik. Leverkusen de öne geçtik, diğer 1-2 maçta öne geçtik hep oradan kaybettik. Rivaldo 90. dakkada frikikten 90 a attı falan filan. Yoksa şahsen oynanan futboldan memnundum. Ve maraton tribün hiç yoktu o sezon.

Ayrıca kupanızın bir kolu kırık ; )

Evet futbol olarak katılıyorum, ama skor önemli tabi ki. Toteme inanırsanız, bana kalırsa seneye UEFA kupasına gidin, yapabileceğinizin en iyisini yapmaya çalışın, katsayınızı artırmaya çalışın vs. Gerçi siz istemeseniz de bu olacak gibi, çünkü 3. ön elemede seri başı olma ihtimaliniz çok zayıf şuan, İnter, Ajax, R.Madrid, Arsenal, Liverpool'larla eşleşme ihtimaliniz çok yüksek şuan (2. ön elemeyi geçebilmeniz durumunda)

Kırılma olayı doğruysa UEFA'nın elindeki orjinal kupa kırılmış demektir, bu da bizi ilgilendirmez. : ) Bir sene sonra, kupanın bir kopyasını göndermişlerdi çünkü statü gereği.

images362346_UEFA_cup_s.jpg

Kupanın kolu yok, o anlamda söylemiştim. Varsın Fenerbahçe kazansında kupayı kaybetsin. Vallahi gocunmam ( :

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu kupayı kastetmiştim (Süper kupa).

312187_MEDIUMSQUARE.jpg

Ayrıca evet, Şampiyonlar ligine katılmak için bize çok zor bir takım gelecek eğer ilk turu geçersek. Bu yüzden inşallah dedim 2 takımla katılrız diye...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Şampiyonluk gitti malesef. Artık daha fazla üzülmenin bir anlamı yok. Bırakalım gsliler sevinsin. Bırakalım üzerimize gelsinler. Bırakalım sevinsinler.
Sevinmek bizleri kızdırmak onların hakkı. Kaybettik. Artık yapabileceğimiz hiçbirşey yok.
Tabiki bu sadece bu sezon için. :)
Bizim büyüklüğümüzü tüm türkiye çok iyi biliyor. Ve gelecek yılın ne kadar zorlu geçeceğini de biliyor.
2007 yüzüncü yıl kutlamaları var. Ve yine aynı senaryoların tekrar yazılacağını biliyoruz. Bizi 100ncü yılımızda şampiyon yapmamak için tüm güçleriyle saldıracaklar. Ama nafile. 2006 Fenerbahçe camiasına çok iyi bir ders olmuştur. Almamız gerekeni aldığımızı düşünüyorum.
Son sözüm.
7 cihan bir araya gelse 2007 şampiyonluğunu elimizden alamaz.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@angelo hakem el kitabı (resmi bişiy) 3. sayfa 3. madde ye göre hakemin düşünmeden maçı ertelemesi gerekiyodu zaten...

ayrıca avrupada 2 takımında başarılı olucağına inanmıyorum galatasaray çok kan kaybı yaşıcak fenerbahçe ise daumu değiştiricek ısınamıyabilir...alex in vs gitmeside söz konusu...

birlik olma olayına gelince şuan msnimde online olan 20ye yakın insanın nicki şampiyon cimbom veya fenerbahçeye edilen küfür/laf lardan oluşuyor... ve ben bunların 10unu real den tanıdıgım için gerçekte tutdukları takımın galatasaray olmadıgını çok iyi biliyorum.. fenerbahçe niye insanları bu kadar korkuttu anlamıyorum fenerbahçe halkın takımı olarak kuruldu ve hep öyle kaldı... son bi kaç seneye kadar yanlışlarını arıyorum bulamıyorum

(halkın takımı kavramını anlamayanlar pm ile ulaşabilir veya tarih kitaplarına göz atabilir.. fenerbahçe yabancılara karşı bir tepkidir)

E

erotikbul

Misafir
hitix' Alıntı:

Şampiyonluk topiği kapanmış, sende buraya yazmışsın, bana da cevabını vermek kalır.

Aldığın yere bak. Eğer ki sen F.bahçe'li değilsen bende hiçbir şey bilmiyorum. Bir de kendin ile beni karşılaştırmışsın, sanıyorum g.serili ve F.bahçe'li olman, bu şampiyonluğun koyma katsayısını artırdı senin üzerinde.

Angutcom'u son zamanlarda takip ediyorum, çok gülüyorum çünkü. Diesel de o forumda sevilmeyen, dışlanan, sürekli kasıp bir yere gelemeyen elemanın tekidir. Ve emin ol bu yazıyı senden çok okudum, bir kere senin iddia ettiklerin ile alakası yok.

Adam 90+larda atılan gole hakem hatası demiş, hakem verdi demiş, en büyük Galatasaray düşmanlarının bile kabul ettiği pozisyonları lehine yorumlamış. Sen de tutup foruma eklemişsin, o elemana ne kadar güldüysem sana da o kadar gülüyorum.

Ayrıca, iki takımın da tüm maçlarını 90 dk izledim, + söylediğin programlar ıda izledim, biri birisini muhatap almayacaksa, benim seni muhatap almamam gerekir. Sağdan soldan alıntı yapıp, tek bir kere okumayıp, alıntı yaptığı şeyin savunduğu şeyle alakası olmayan eleman ben değilim.

Verdiğin cevap da tamamen kendinle çelişiyor, çünkü bana alıntı yaptığın adam F.Bahçe'li olamayacak kadar ezik bir eleman ve hem F.Bahçe'li olup, çaktırmama çalışmalarından dolayı, hem de G.seri'li olmandan dolayı
http://forum.iyinet.com/showpost.php?p=207867&postcount=82

En azından Fenerbahçe'liyim deseydin de Angelo veya trextra ile tartıştığımız gibi, en azından düzeyli bir şekilde tartışabilseydik. (Diesel'i ayrıca takip ediyorum forumda, senin diesel olabileceğinden şüpheliyim.)

Neyse, Aziz Yıldırım da bırakmış, hayırlısı olsun F.Bahçe için. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçları, 26/27 Temmuz da oynanacak, o zamana kadar toparlanması lazım takımın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5