İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fenerbahçe'm - PSV Eindhoven

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2-3 puan fark mi, arkadaşım bence sen aç bir bak istatistiklere, hani birşey bulabilirsen kendi namına ben sevinirim, ama öyle birşey yok.
son olarak avrupada başka Türk takımlarını da alkışlayan fenerlilere tebrikler.
İyi geceler,
Saygılar herkese.

Mendes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Komik ya :D hala bizle uğraşıyorlar..Bizle uğraşmayı bırakında şapkanızı önünüze koyun düşünün.UEFA'yı aldınız iyi hoş ya sonrası? Bitmek bilmeyen maddi krizler? parasızlıktan kaça topçu? yıllardır maketleriyle hasret giderilen statlar?....

Son 5 senede Fenerbahçe başarısızdır herkesin gözünde..Ama son 5 senede Fenerbahçe nin topladığı puanı bjk+gs toplayamadı..BJK xx haneli rakamlara ulşırken gs x.xx'de kaldı..

Böyle saman alevi gibi parlayıp, bir kupa alıp sonra maddi çıkmazlara girecek, sportif atılımlar yapamayacak ancak borç batağına biraz daha saplanıp yıldız futbolcu alacaksım edeyim böyle kupanın içine..

İster inanın, ister inanmayın, ister görün ister görmeyin Fenerbahçe artık dünya kulubü olmaya çok yakın.Gerek yaptığı atılımlar, gerek gelir kaynakları, gerekse aldığı sonuçlar bunu gösteriyor.Aziz Başkanın yıllar önce attığı tohumlar yeşermeye başladı artık..Fenerbahçe futbol takımı gelecek sezon da minimum bu sezon elde ettiği başarıyı elde edecektir.Bunun adı saman alevi değil bu bir "nasıl dünya kulubü olunur?" belgeseli..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yalnız grupta 1. olmak zorundayız, yoksa ilerisi karanlık :p 2. Olursak: Porto, Chelsea, Real Madrid, Milan, Barcelona, M. United, Arsenal gibi en üst düzey takımlardan biri gelecektir. Vallahi bu seneki ilk 8 hiç bukadar zor olmamıştı...

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1. lik zor gibi İnter'i yenmemiz şart...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Biz bu yola baş koymuşuz kim gelirse gelsin yahu. Çıkar elimizden gelenin en iyisini yaparız. Şampiyonlar Ligi bu, mutlaka güçlü rakipler çıkacaktır.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Rakiplerin isimleri güçlü değil birtek, takımlarıda son senelerin en iyi takımları oldu. Real Madrid te tanınmış pek isim yok gibi ama çok kaliteli kadrosu var. Manchester şampiyonluğun en büyük favorisi, Arsenal zaten garip bir takım oldu her maç şov yapıyorlar. Porto Beşiktaş maçında vasattı ama son maçta kalitesini gösterdi. Chelsea, Milan, Barça ya da söylenecek söz yok zaten :p

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben hatirlayitim o zaman pendik oLmasin :D

Heyecandan cümleyi bile yanlış yazmışsın. Pendik olmasın. Çünkü onlar sizden güçlü. Aksini idda etme o daha da kötü bir rezillik. Öyle olmasa başka bir takımın başarısıyla kendini avutmazdın. 2. sınıf takımlar kendini rakip görür, 3. sınıf takımlar ise işte böyle başkalarının galibiyetiyle ezmeye çalışırlar. Hangi takımlıysan çık gel aramızdaki maçlara bakalım. Buna cesaretin yoksada sus adam sansınlar..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Pendik Avrupa'da değil Anadolu'da bir de.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Evet bunun bir benzerini geçen senelerde Fenerbahçe Galatasaray'ı 4-0 yendikten sonra, bu taraftar arkadaşlar Denizli yenecek sizi biz şampiyon olacağız, bastır denizli naralarıyla süslemişlerdir. Dedikleri oldu ama sonuçta komik bir durum var tabi ortada.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hadi yasakparaleri açtık 1-0 Fener diyorum.
Sonucu bilip buraya yazan ilk 3 kişiye 1 aylık VIP üyeliği hediye (GOLD üyelik içinde geliyor).

benim yasakparalerim yine tutu ama oynamadim ucuncu sefer oluyor oynamadan tutuyorum para kazanamadik :) bari burdan iyinetden vip alalim ben icimde 2:0 var yada 3:0 ama kime demeki fenere gelmis zaten psv gelseydi sasardim :) vip alcakmiyim...

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
garip Avrupada uzun zamandır yenilmeyen, kendi evinde Inter i ve PSV yi yenen Fenerbahçemize karşı hala taş atanlar bitmemiş. bu kadarını tahmin edememiştim :) neyse en azından hala Gsli olduklarını belli ediyorlar..
Kendilerine Avrupa'da başarılar diliyorum. İnş uefa da ki o kadar güçlü, dünyanın en iyi rakipleri arasında "0" çekmezler..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5