İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ferra Host Nerdesin ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
http://www.ferrahost.net/v2/index2.php?page=tos

Sozlesme'den alinti.

3.3 Hesap Destekleri

7/24 saat telefon destegi garantisi aksi belirtilmedikce garanti edilmez, para iadesi icin bir sart olusturamaz. Genel destek isteklerinin web sitesindeki canli hatta veya verilen e-mail adreslerine gonderilmesi gerekmektedir.

Buna ragmen acil durumlarda telefon ile iletisim kurmaya calisiyoruz. Haftasonlari istisnaya dahil oluyor tabii. Dedicated servisi icin 7/24 ulasilabilir bir hat icin calisiyorum su anda, shared icin 7/24 teknik servisin asiri gerekli oldugunu acikcasi dusunmuyorum. Servisleri restart edebilecek kadar yeterli biri bulunsa kafidir.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Daha 1 onceki mesajda Turkce olarak yazmis olmama ragmen buraya yazdiginiz bu mesajin manasini anlayamadim. Sitenizin baglantisi gecici olarak acildi, bundan sonra helpdesk araciligiyla bizimle baglanti kurmaniz gerekli, bu foruma bu tarz seyler yazmayalim lutfen, bosuna beklemis olursunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5