İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ffmpeg-php kurulumu yardım lütfen

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar elimizde windows server var ve ffmpeg-php kurmak istiyoruz bikaç yerde takıldık

ffmpeg-php windows servera kurulur mu eğer kurabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirler mi ya da bu programı kurmak için ne yapmamız lazım

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte ingilizcemiz yok nasıl kurucağımızı da bilmiyoruz bi deneyelim bakalım setup dosyası vardır inş

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biqq' Alıntı:
işte ingilizcemiz yok nasıl kurucağımızı da bilmiyoruz bi deneyelim bakalım setup dosyası vardır inş

Dosyayı download edin ve kurmayı deneyin ttakıldığınız yerde yardım etmeye çalışırız.

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu dosyayı nasıl kurcaz arkadaşım tam olarak anlamadım ya

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1) icinden buyuk ihtimal php_ffmpeg.dll gibi bir dosya cikar, bunu PHP'nin extension dizini icine atman lazim.
2) php.ini icerisinde extension=php_ffmpeg.dll tarzinda bunu yukletmen lazim.
3) web sunucusunu acip kapatman lazim.
4) sisteminde ffmpeg kurulumu degil mi bir de kontrol etmen lazim (yoksa calismaz zaten)

Bu yukarda bahsettiklerim Windows uzerinde genel PHP modullerini yuklerken yapilan islemler. ffmpeg-php'yi linux uzerinde kurdum fakat Windows uzerinde hic kullanmadim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.