Geçenlerde forum sitelerini dolaşırken online FIFA11 oynama konusunu gördüm.Önceden hamachiyi biliyodum fakat o konuyu okuyunca birde gameranger adlı programı öğrendim.Meğerse hamachiden daha iyiymiş.Hiç bi ayar yapmadan direk oyun oynayabiliyorsunuz.Hemde oyunun orjinal olmasına gerek yok.Yanlız pes oynayamıyoruz
1 haftadır sabahtan akşama kadar birçok insanla online FIFA oynamaya basladım.Çok zevkli oluyo.Ama şöyle bişe var FIFAnın güncellemesini yapmadığınız takdir de ,güncelleme yapan kişilerle oyun oynayamıyorsunuz.Yani uyumsuzluk sorunu ortaya çıkıyo.Bende internetten biraz araştırdım ve sonunda FIFAnın gerekli olan patchini buldum.Burada da paylaşıyorum.
İndirmek için tıklayın
Kaynak:burakturali.com
1 haftadır sabahtan akşama kadar birçok insanla online FIFA oynamaya basladım.Çok zevkli oluyo.Ama şöyle bişe var FIFAnın güncellemesini yapmadığınız takdir de ,güncelleme yapan kişilerle oyun oynayamıyorsunuz.Yani uyumsuzluk sorunu ortaya çıkıyo.Bende internetten biraz araştırdım ve sonunda FIFAnın gerekli olan patchini buldum.Burada da paylaşıyorum.
İndirmek için tıklayın
Kaynak:burakturali.com