İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fikirlerinizi ALmak istiyorum ¿

F

feLaket

Misafir
bir tanıdık dedik host aldım ve forumu kurdum sonrasında saldırı oldu ve server tekrardan açıldı. Şimdide bw limitidi doldu söyledim server sahibine şimdi koyamam deyip geçiştirdi ve ne zaman bişe sorsam mutlaka geçiştiriyor ne yapacağımı şaşırdım cidden ben bu işin para kazancında değilim amacım sadece güze bir ortam yaratmak. Ama kime gitsem ya pahalı yada aptalca fiyatlar sunuyorlardı. (ım olduğu halde.) Şu an bir maaşım olmadığı için bu durumdayım yoksa en kaliteli şirketlere site yaptırırdım hiç sorun olmazdı. en ucuz olarak bu vardı ama işte sorunlar çıkıyor
demek istediğim bu arkadaşla sizce devam etsemmi yoksa tavsiyeleriniz varmı ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
3000 MB Disk Space
50 GB Web Traffic
Unlimited email accounts
Unlimited number of MySQL, MSSQL databases
FTP / FTPS, WebFTP, unlimited number of FTP accounts
Technical support
Support for ASP, ASP.NET and PHP languages
Daily System Backup
Traffic and Web Statistics
Unique Online Administration

forumlarından teknik destek veriyorlar.

www.freewebdot.com

alıntı

Bu site yukarıdaki özelliklerde host veriyormuş. Eyer aklından geçiyorsa ve ücretsiz istiyorsan bir denemeni tavsiye ederim.

Bu arada senin hostingin özellikleri nedir ? Merak ettim.

F

feLaket

Misafir
Fiyatı nedir ßunun ? yada ücretciz dedin sanırım?

100 mb alan almıştım sınırsız supdomain sınırsız mail vb.
tam olarak hatırlamıyorum yeni aldım zaten.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Evet o bahsettiğim site bedavaymış. Sadece yapman gereken domainin oraya yönlendirmek. Ayrıca sana pm attım okur musun onu ?

F

feLaket

Misafir
oke okudum teşekkürler.
ßaşka arkada,$ların fikirlerinide almak isterim çünkü bu iş canımı iyice sıkmaya ßaşlası

F

feLaket

Misafir
şimdi tam anlamadım sen sadece domaini oraya yönlendirdin 5 kuruş vermeden öylemi? yalnış anladıysam lütfen düzeltin

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yagmayok' Alıntı:
Evet o bahsettiğim site bedavaymış. Sadece yapman gereken domainin oraya yönlendirmek. Ayrıca sana pm attım okur musun onu ?

Nasıl yani domain transfer mi yada sadece name server yonlendirmesimi?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Şöyle yani elinde bir domain (.com- .net- .org ... gibi) varsa o yukarıda verdiğim adrese yönlendiriyorsun (name server olarak) daha sonra da o özellikler de bir siten oluyor.

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yönlendirme yaptıktan sonra bunlara mail fln atıyormuyum. yoksa onlarmı beni buluyor :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile anlatım.

Öncelikle sitelerine girip kayıt forumunu doldur daha sonra sana verdikleri nameservere domainin yönlendir. Ondan sonra domain nameservera önlendikten sonra ve host için onayı aldıktan sonra ftp adresleri ile dosyalarını yüklersin ve kullanmaya başalayabilrisn. Bu şekilde olur.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Eyer bir sorunun olursa gene yardımcı olabilirm...

salihk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
host için onay almanıza gerek yok domaininizi ekleyim hostunuz açılıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5