İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

File hosting için uygun fiyatlı server önerileriniz?

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Server'a panel yükletmeyi düşünmüyorum herhangi bir site barınmıyacak sadece video sitemdeki .flv dosyaları server'a yükliyeceğim ve ip üzerinden videolar çekilecek bu yüzden düşük bir server yeterli diye düşünüyorum ama min 3-4 tb 5-6 tb tercihen band'a ihtiyacım var buna ayırdığım bütcede pek fazla değil önerilerilerinizi almak istiyorum nasıl ve nerden bir server almalıyım ?

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DreamHost:
500 GB Disk Storage
5 TB Monthly Bandwidth
Aylık $5.95
.............................................
Hostgator:
600 Gigs of Web Hosting Space
6,000 Gigabytes of Bandwidth
Aylık $7.95
.....................................

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.sisnetworks.net/special.txt
File hosting için daha uygun bir yer yoktur heralde.

# 100Mbps Port
# 10Mbps Bandwidth demiş bu nasıl oluyor ? 10mbps'nin aylık harcayabileceği kadar bir bant mı veriyorlar ?

Üstteki server bana fiyat bakımından uygun fakat bu serverla ne kadar bant harcıyabilirim aylık 5-6 tb için yeterli olur mu bu server ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ona sorarsan daha iyi onaylar ama demek istediği port 100 mbit'e kadar çıkıyor. Ama ortalama max kullanabileceğin 10 mbps'dir. Yani aylık 3300 GB'dır. Normalde FDC'de sınırsız oluyordu. 10 mbps'a limitlemişler ortalamayı demek artık.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.