Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Film Sitem için Embed Kodları Alabileceğim Site Önerileriniz
Yeni film sitemde yapacağım paylaşımlar için embed kod alabileceğim bir sistem biliyor musunuz? Bİldiğiniz siteleri benimle paylaşır mısınız? Saygılarımla
Embed Kodu Almış Sitelerden Al Mesela Benim Film Sitemde VideoBB ve Videozer Videolarını kullanıyorum. Mesela Şu Konuya Girdin Diyelim Şark Vaatleri Filmini HD izLe
Videonun Üzerine gelince Link Diye bi bölüm cıkar tıkla ordan istedigiin boyutta embed kodunu alabilirsin
Embed Kodu Almış Sitelerden Al Mesela Benim Film Sitemde VideoBB ve Videozer Videolarını kullanıyorum. Mesela Şu Konuya Girdin Diyelim Şark Vaatleri Filmini HD izLe
Videonun Üzerine gelince Link Diye bi bölüm cıkar tıkla ordan istedigiin boyutta embed kodunu alabilirsin
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.