Film sitemizde reklamlarını yayınlatmak isteyenlerin [email protected] e-mail adresinden yada pm ile ulaşması rica olunur.Site adresimiz http://www.filmkutusu.net
mesajın için teşekkürler sitemiz yeni bir site hit bilgilerini akşam güncelliyeceğim ve 1 mesajım olmasının nedeni yeni üye olmam reklam ücretine gelince her teklife açığız aslında
mesajın için teşekkürler sitemiz yeni bir site hit bilgilerini akşam güncelliyeceğim ve 1 mesajım olmasının nedeni yeni üye olmam reklam ücretine gelince her teklifi değerlendirmeye açığız
3haftalık bir site ve hiti arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz ki içerik konusundada her gün yeni filmler ekliyoruz ve film izlenme oranları fena değil çok teşekkürler mesajın içinYeni bir siteye kim reklam verirki ? Bence acele etmeyin. İçeriği biraz doldurup hiti arttırın. Daha sonra zaten çok rahat bir şekilde reklam alırsınız
çok teşekkürler dikkate alacağımHadi ya, sıfır mesaj mı oluyor yeni başlayanlarda?
Ben onu kim neyine güvensin diye söyledim biraderim, forumda 2-3k mesajın olur, tanınırsın millet güvenir, ama 1 mesajının olduğu forumda fazla güvenilirliğin olmaz demek istedim.
emrah12'nin de dediği gibi bence bir süre reklamsız git mademki yenisin, insanlar siteni tanısın sürekli takipçilerin olsun. Reklama boğarsan diğerlerinden farkın kalmaz, kimsede gelmiyor o zaman, zaten artık herkesin 2-3 tane film-dizi izleme sitesi var, script,tema,botlar bedava dağıtılıyor neredeyse.
Nacizane öneriler, uygulayıp uygulamamak siz kalmış, hayırlı olsun siteniz :=)