İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Film sitemizde reklam alımı başlamıştır

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ne günlük hit belli, ne referansın var, ne istediğin fiyatı yazmışsın, forumda 1 mesajın var oda hiç açıklayıcı değil. Bu şekilde kimse reklam vermez, daha açık yazın kendi iyiliğiniz için ;)

safaemre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesajın için teşekkürler :) sitemiz yeni bir site hit bilgilerini akşam güncelliyeceğim ve 1 mesajım olmasının nedeni yeni üye olmam :)reklam ücretine gelince her teklifi değerlendirmeye açığız ;)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
307
mesajın için teşekkürler :) sitemiz yeni bir site hit bilgilerini akşam güncelliyeceğim ve 1 mesajım olmasının nedeni yeni üye olmam :)reklam ücretine gelince her teklife açığız aslında ;)

Yeni bir siteye kim reklam verirki ? Bence acele etmeyin. İçeriği biraz doldurup hiti arttırın. Daha sonra zaten çok rahat bir şekilde reklam alırsınız

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
mesajın için teşekkürler :) sitemiz yeni bir site hit bilgilerini akşam güncelliyeceğim ve 1 mesajım olmasının nedeni yeni üye olmam :)reklam ücretine gelince her teklifi değerlendirmeye açığız ;)

Hadi ya, sıfır mesaj mı oluyor yeni başlayanlarda? :p

Ben onu kim neyine güvensin diye söyledim biraderim, forumda 2-3k mesajın olur, tanınırsın millet güvenir, ama 1 mesajının olduğu forumda fazla güvenilirliğin olmaz demek istedim.

emrah12'nin de dediği gibi bence bir süre reklamsız git mademki yenisin, insanlar siteni tanısın sürekli takipçilerin olsun. Reklama boğarsan diğerlerinden farkın kalmaz, kimsede gelmiyor o zaman, zaten artık herkesin 2-3 tane film-dizi izleme sitesi var, script,tema,botlar bedava dağıtılıyor neredeyse.

Nacizane öneriler, uygulayıp uygulamamak siz kalmış, hayırlı olsun siteniz :=)

safaemre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni bir siteye kim reklam verirki ? Bence acele etmeyin. İçeriği biraz doldurup hiti arttırın. Daha sonra zaten çok rahat bir şekilde reklam alırsınız
3haftalık bir site ve hiti arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz ki içerik konusundada her gün yeni filmler ekliyoruz ve film izlenme oranları fena değil :) çok teşekkürler mesajın için :)

Ekleme:
Hadi ya, sıfır mesaj mı oluyor yeni başlayanlarda? :p

Ben onu kim neyine güvensin diye söyledim biraderim, forumda 2-3k mesajın olur, tanınırsın millet güvenir, ama 1 mesajının olduğu forumda fazla güvenilirliğin olmaz demek istedim.

emrah12'nin de dediği gibi bence bir süre reklamsız git mademki yenisin, insanlar siteni tanısın sürekli takipçilerin olsun. Reklama boğarsan diğerlerinden farkın kalmaz, kimsede gelmiyor o zaman, zaten artık herkesin 2-3 tane film-dizi izleme sitesi var, script,tema,botlar bedava dağıtılıyor neredeyse.

Nacizane öneriler, uygulayıp uygulamamak siz kalmış, hayırlı olsun siteniz :=)
çok teşekkürler dikkate alacağım ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.