İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

film sitesi için domain aranıyor

baymen35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar online film izleme sitesi için 2 3 sene önce alınmış domain arıyorum ban sorunu olmayan her hangi problemi olmayan domain ismi ve fiyatını yazmanız yeterli iletişime geçilecek uygun görünenle

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
kullanmadığım bir domain var site kapalı uğraşmadım çok sitem olduğu için ismi
www.filmizliyoz.com

hoşuna giderse anlaşırız nasıl olsa işime yaramıyor iyi geceler,

not tek domain var host yok ban v.s yok

baymen35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pm atılmıştır aramalar devam ediyor öncelik yaşlı domain isimlerine fiyatta belirtirseniz memnun olurum arkadaşlar yeni domain alıp satanlar pm atmasın uçuk fiyat veriyorsunuz en fazla verebilcegim 20 tl dir sadece domain istiyorum yaşı önemli benım için

Xlenzer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
pm atılmıştır aramalar devam ediyor öncelik yaşlı domain isimlerine fiyatta belirtirseniz memnun olurum arkadaşlar yeni domain alıp satanlar pm atmasın uçuk fiyat veriyorsunuz en fazla verebilcegim 20 tl dir sadece domain istiyorum yaşı önemli benım için

3 senelik domain arıyorsun ve verebileceğin en fazla 20 tl; oda güzel kardeşim. İyi aramalar.

baymen35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xlenzer hocam 1 senelikte olabilir ama adamlar 2 aylık domaine 40 tl fiyat atıyorlar pm olarak

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
xlenzer hocam 1 senelikte olabilir ama adamlar 2 aylık domaine 40 tl fiyat atıyorlar pm olarak

10 senelik domain sana 40 tl'den verirler, 2 günlük domaini 10 bin liraya alamazsın. domainin fiyatını belirleyen yaşı değildir, aklında bulunsun...

baymen35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim bütçem bu kadar istersem 20 tl 10 yıllık domain ararım bu kimseyi ilgiledirirmi??

baymen35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kalpsiz dalgamı geçiyon adammı seçiyon konuyu saptırıp kirlilik yapma gerekli açıklmayı yaptım aradıgım özelligide havan kime kardeş

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
kalpsiz dalgamı geçiyon adammı seçiyon konuyu saptırıp kirlilik yapma gerekli açıklmayı yaptım aradıgım özelligide havan kime kardeş

ne havası hocamya sen teklif istemişsin bizde verdik ister kabul edersin istersen kabul etmezsin ama bu şekilde ters tepki veremezsin he insan değil laftan anlamayan bi mahluksan tabikide doğaldır böyle tepki vermen

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
benim bütçem bu kadar istersem 20 tl 10 yıllık domain ararım bu kimseyi ilgiledirirmi??

ilgilendirmeden ziyade bilgilendirme açısından yaklaştık konuya. domaini yanlış kriterlerle arıyorsun, bu bakış açısıyla zarar edersin diye uyardık ama uyarmaya değer biri değilmişsin onu da anladık. bildiğin gibi yap sen

baymen35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hadi baska konuya laf kalabalıgı yapıp konuyu saptırmayalım tartışma havası yaratmayın arama devam ediyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5