İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Filmde.net Hakkinda Önemli Uyari

crazyxxl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Filmde.net sahibi olan Ali Cetinbas isimli bu sahis dolandiricidir ve kendisi hakkinda bilisim suclari sube müdürlügüne gerekli bilgiler gönderilmistir, yarinda savciliga gidip suc duyurusunda bulunucam buraya yazmamin nedeni sizleri uyarmak kendisi webmastersitesinden banlanmistir ip adresi, telefon numarasi, pp hesabi banka hesap bilgileri, adresi, resimleri, facebook hesabi hepsi bende mevcuttur hepsini gerekli yerlere iletildi savcilik haric onuda yarin sabah halledicem.

Bu sahis bu siteyede üye niki Tigerland003

Kanitim burada

http://www.webmastersitesi.com/nasil-bilirsiniz/648103-tigerland003-bu-uye-dolandiricidir.htm

Bu sahis tarafindan dolandirilmis baska arkadaslar varsa bilgilerimi paylasirim forumiyinet adminleride bu sahis ile ilgili gerekeni yapicaktir umarim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
arkadaşı konuya davet ettim
cevap yazmazsa savcılığa gdebilirsiniz

crazyxxl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşı konuya davet ettim
cevap yazmazsa savcılığa gdebilirsiniz

-Ben kendisine telefon ile ulastim, baska bir msnle ekleyip baska biriymis gibi normal konustum adam tam dolandirici 500 euroya site satmaya calisti... Kendisine gerekli seyleri söyledim benim derdim 40 tl degil bu saatten sonra gelip 4.000 tl verse yemin ediyorum almam ben gerekeni yapicam hic kimse kendini digerlerinden akilli sanmasin, daha önce böle bir olay oldu gerekeni ozamanda yaptim kendisine acimayana ben hic acimam. Bilisim suclari hakkindaki kanunu acip okusun bu arkadaslar http://www.kemalsener.av.tr/tag/bilisim-suclari-kanunu-bilisim-suclari-sikayete-bagli-midir

3fhj2.png

yasi 25 olmus ama adam olamamis daha 40 tl ye tenezzül eden bir insandan ne beklenirki...

-Benim buraya yazmamin tek amaci burdaki arkadaslari uyarmak. İyi forumlar herkese.

tigerland003

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
yok hocam kendısı dolandırıcı asıl bana ole bısey vermedı

Ekleme: yalan soyluyor ınanmayın sakın onaa

Ekleme: o ben deılım baskasına gondermıss mall gondermeseydı yahret bıseyy

crazyxxl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok hocam kendısı dolandırıcı asıl bana ole bısey vermedı

Ekleme: yalan soyluyor ınanmayın sakın onaa

Ekleme: o ben deılım baskasına gondermıss mall gondermeseydı yahret bıseyy

Mall demek... Ben kanitlarla konusuyorum ve bu isin pesini birakmicam ben gerekeni yaptim savciliga suc duyurusunda bulundum bundan sonra yasal yollarla görüsücez senle... Madem o sen degilsin facebook sayfani niye sildin http://www.facebook.com/ali.cetinbas1 silinmis bu sayfa, banka hesap numaralarini, paypal hesabin, resmin elimde git yüzünüde degistir hangi yüzünü degistirceksen artik...

Bu sitede verdigin iletisim bilgileriyle benle konustugun adres ayni.

Domain Adı :filmde.net
Bitiş Tarihi : 27.07.2012
Registar Firması :isim tescil
Sabit fiyat: 75
domaın pr1 dır arkadslar

cıddı alıcılar yorum pm atsınlar

ıletısım [email protected]
[email protected]

3g4xq.png

Buda sana ödeme yaptigim pp adresi bukadar tesadüf olamaz dimi...

www.filmde.net

arkadslar 3 aylık sadece 5 tl

odeme seklı: paypal &finans bank

[email protected]

3g4qc.png

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
biz üstümüze düşeni yaptık, siz hakkınızı aramaya devam ediniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.