İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Filmpress Wordpress Film Teması - Diğer Film Sitelerinden bir farkınız olsun!

TayfunCAKIR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asd.png

Merhaba arakdaşlar.. İnternet ve sosyal medya üzerinde uzun bir süre ayrı kaldıktan sonra şöyle güzel bir Wordpress Teması yaparak tekrar hatırlanmak istedim..

İlk olarak şunları söylemek istiyorum;
Bir ekip olarak değil, tek başıma temanın İlk olarak PSD halini çizdim, daha sonra HTML/CSS ve Wordpress süreçlerini uyguladım. Bu süreç içerisinde önüme birçok hata, eksiklik meydana geldi. Aslında Tema 1 hafta önce bitti fakat bir çok deneme ve düzenleme ile ancak şimdi satışa çıkarabiliyorum.

Yine hata ve düzenlemeler olursa ÜCRETSİZ olarak güncelleştirilecek, gerekirse kurulum yapılacaktır.

Ve yine şüpheniz olmasın ki Tema'nın yeni versiyonları gelecektir. Bu versiyonlardan da ücretsiz olarak yararlanacaksınız. Güncelleme için ek ücret almayacağım. ÜCRETSİZ kurulum yapılacak, kişisel düzenlemeler tamamen ÜCRETSİZ olacaktır. Yani sadece tema fiyatıyla istediğiniz Film Sitesine kavuşabileceksiniz.

Tema Teknik Özellikleri;

• Full Div / CSS XHTML olarak kodlanmıştır.
  • W3 Walid uyumludur.
  • PSD ve HTML şablonları mevcuttur, temayla birlikte onlarda verilecektir.
  • Admin Panelinizde Tema Ayar sayfası mevcuttur.
  • Google Page Speed sizi tatmin edebilecek değerde ayarlanmıştır. Bakınız
  • Sosyal Medya için Kullnışlı Butonlar oluşturuldu.
Ayar Sayfası sayesinde Kodlarla Uğraşmayın!
Temaya Ayar sayfasında dilediğiniz değişiklikleri yapabilmeniz için bir çok ayar eklendi. Bu ayarlar sayesinde tema kodlarıyla hiç uğraşmadan saniyeler içerisinde görünümü değiştirebilirsiniz.

Genel Özellikler:

• Film siteniz için Film içeriklerinizi eklerken Yönetmen, IMDB puanı, Tür, Oyuncular, Gösterim Tarihi gibi alanlarınız 'Etiketler' gibi hiyerarşik dizilere ayrılmıştır. Bu Bölgelere girdiğiniz bilgiler tıpkı sinemalar.com 'daki düzenle işlemektedir. Bu alanlara girdiğiniz bilgilere tıklanılabilmekte ve o bilgiye ait filmler listelenebilmektedir. Detayla için demoyu inceleyin.
  • IMDB punı için Meta Box eklenmiştir ve Film sayfasında öne çıkar bir şekilde göze çarpıcı ayarlanmıştır.
  • GD Star Rating Eklentisi ile Filmlere Puanlama yaptırabilir, Kendi puanınızı ekleyebilirsiniz, ayrıca bu puanlara dayanarak filmleri demoda bulunan Popüler filmler sayfası gibi sıralayabilirsiniz.
  • İzlenmeye göre Filmleri Sıralayabilirsiniz.
  • Her Filmin altında Sistemi hiç kasmayan Emo Vote Eklentisi uyarlanmıştır. (Bu eklentiyi direkizle.net film sitesinden hatırlarsınız, filmlerin altındaki oylama seçeneklerini ve renklerini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.)
  • Anasayfanız da Slider'da geçecek filmleri kendiniz ayarlayabilirsiniz.Örn; Yeni filmleri, 2011 filmlerini bu alanda gösterebilirsiniz.
  • Slider'in altında bulunan film arşivleri sayesinde ziyaretçilerinizi film arama derdinden kurtarmış olursunuz. Kategoriye göre listelenen filmler jQuery Tabs sistemiyle geliştirilmiştir.
  • Film sayfalarının altında göze batmayacak şekilde dizayn edilmiş benzer filmler uygulaması eklenmiştir.
  • Sidebar bölümüne tamamen admin panelinden ayarlayacağınız Facebook Sayfa Beğenme bölümü, Google +1 sekmesi , Twitter Follow butonu ve Email Aboneliği oluşturulmuştur.
  • Film sayfanızın içeriğini admin panelinden değiştirebilirsiniz. Örn; bazı film temalarında ilk önce video bulunur, bilgiler altındadır. Siz isterseniz üstte bilgilere yer verir alta videoyu çekersiniz, ister ilk önce videoyu gösterir alta bilgileri gösterirsiniz.
  • Wordpress Post Tabs Eklentisiyle Tab'li sistem uygulanmıştır. Filmlerinizi Partlı ya da Alternatifli olarak sunabilirsiniz.
Yeni Versiyon, Güncelleme?

Yukarıda da dediğim gibi, Temayı sürekli güncellemeyi düşünüyorum. Şimdiden aklımda olan bir çok şeyi temaya ekleyeceğim ve şimdi temayı satın alan arkadaşlar, güncelleme geldiği vakit ek ücret ödemeden güncel temaya erişebilecekler. Fakat yeni güncellemeyle temayı satın almak isteyenler güncel fiyata tabi tutulacaktır.

Neler Olacak;

- Temaya full entegreli IMDB bilgi çekici ve Film botu eklenecek.
- Renk seçenekleri eklenecek
- Stillendirme ve kolay css değiştirme panelleri eklenecek.
- Siteyi baştan yaratabileceğiniz bol ayarlı admin panelleri geliştirilecek.

aklıma ve aklınıza gelecek elimden gelen herşeyi bu temaya uyarlamayı planlıyorum..

Tüm bunların yanında Temanın fiyatını yapabileceğim en düşün seviyede tutmak istedim.

Temaya sadece 50 TL ye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca MSN üzerinden online olduğum tüm süreçte ücretsiz olarak yardım alabilir, tema üzerindeki kişisel düzenlemeler haricinde her nevi değişime yardımcı olacağıma söz veririm..

Daha anlatılacak çok şey var fakat ben bir kısmını da sizlere bırakıyorum..
Temayla ilgilenin ya da ilgilenmeyin, ama yorumlarınızı lütfen eksik etmeyiniz..
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Demo için Tıklayınız

Ciddi alıcıysanız ve ihityaç duyuyorsanız PM ile cep telefonumu isteyebilirsiniz.
MSN:[email protected]
Ödeme yöntemleri: işbank havale, paypal (dolar kuru stabil değildir, o anki kura göre 50TL üzerinden satış yapılabilir.)
HTML:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.