Arkadaşlar bildiğiniz üzre yarın 22 Kasım ve filtre yürürlüğe girecek bende bu filtreye karşı olanlardanım neden mi ? Tüm interneti devletin eline veriyorsun misal doğruları söyleyen , açıklarını gösteren bir site tak kapanıyor , partilerle ilgili düşüncelerini yazınca kapanıyor zaten Atatürk'ü unutturmak isteyen git gide çoğalırken birde üzerine cuk oturdu buda . Benim anlamadığım elalem ne yaparsa yapsın sanane ki ? Siz filtre getirince onlar çözümünü bulamayacak mı ? Bulacak her türlü . Bazı insanlar vardır hapse girmeyi göze alırlar fakat tüm internette bu sınırsız gezme taktiğini aktarırlar ve iş işten geçer . Misal internette bedava müziği başlatan adam iflas etti maddi durumda fakat kendi amacını başardı soruyorum size en son ne zaman cd aldınız ? Uzun zamandır almıyorsunuzdur da bir çoğunuz .
İşin özü her türlü sisteme karşıyım . Düşünce özgürlüğümüz elimizden alınacak ya ne anlamı kalır ki hayatı ?!
İlk başlarda filtreye tepkiler çoktu hatırlarsanız fakat şu an kimse bu kadar önemsemiyor .
Bunu adım adım anlatmak istiyorum.
6. evreye girdik artık geç kaldık bile . Belki bir çoğunuz hatırlamıyordur bile yarını . Ben bu taktiği anladığımda daha önce neleri bize yutturmuşlar bunu da anladım . Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum açıkçası , bana bir şey olmaz ama ailemin bazı sorunlarla karşılaşmasını istemiyorum .
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Kaynak: http://onuroktem.com.tr/filtre-icin-son-gun
İşin özü her türlü sisteme karşıyım . Düşünce özgürlüğümüz elimizden alınacak ya ne anlamı kalır ki hayatı ?!
İlk başlarda filtreye tepkiler çoktu hatırlarsanız fakat şu an kimse bu kadar önemsemiyor .
Bunu adım adım anlatmak istiyorum.
- Haberi söylerler.
- Halk ayaklanır.
- Tarih yaklaştıkça gerilim artar.
- Açıklama ile ertelendiği söylenir.
- Gündemler ile unutturulur.
- Vakti geldiğinde herkese alışılmış bir şey gelir.
6. evreye girdik artık geç kaldık bile . Belki bir çoğunuz hatırlamıyordur bile yarını . Ben bu taktiği anladığımda daha önce neleri bize yutturmuşlar bunu da anladım . Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum açıkçası , bana bir şey olmaz ama ailemin bazı sorunlarla karşılaşmasını istemiyorum .
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Kaynak: http://onuroktem.com.tr/filtre-icin-son-gun