İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Filtre İçin Son Gün !

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Arkadaşlar bildiğiniz üzre yarın 22 Kasım ve filtre yürürlüğe girecek bende bu filtreye karşı olanlardanım neden mi ? Tüm interneti devletin eline veriyorsun misal doğruları söyleyen , açıklarını gösteren bir site tak kapanıyor , partilerle ilgili düşüncelerini yazınca kapanıyor zaten Atatürk'ü unutturmak isteyen git gide çoğalırken birde üzerine cuk oturdu buda . Benim anlamadığım elalem ne yaparsa yapsın sanane ki ? Siz filtre getirince onlar çözümünü bulamayacak mı ? Bulacak her türlü . Bazı insanlar vardır hapse girmeyi göze alırlar fakat tüm internette bu sınırsız gezme taktiğini aktarırlar ve iş işten geçer . Misal internette bedava müziği başlatan adam iflas etti maddi durumda fakat kendi amacını başardı soruyorum size en son ne zaman cd aldınız ? Uzun zamandır almıyorsunuzdur da bir çoğunuz .

İşin özü her türlü sisteme karşıyım . Düşünce özgürlüğümüz elimizden alınacak ya ne anlamı kalır ki hayatı ?!

İlk başlarda filtreye tepkiler çoktu hatırlarsanız fakat şu an kimse bu kadar önemsemiyor .

Bunu adım adım anlatmak istiyorum.

1. Haberi söylerler.
  2. Halk ayaklanır.
  3. Tarih yaklaştıkça gerilim artar.
  4. Açıklama ile ertelendiği söylenir.
  5. Gündemler ile unutturulur.
  6. Vakti geldiğinde herkese alışılmış bir şey gelir.
Bilmem hatırlar mısınız ? 4 paket olacak dediler ilk başta herkes yine ayaklandı . Ertelendikten sonra ise paketler ikiye indirildiğini hatırlıyor musunuz ? Ayakta uyuma buna deniyor işte . İnternet filtresinden sonra düşünce özgürlüğümüz kısıtlanacak , ipler devletin elinde olacak , her yaptığımız takip edilecek açıkçası bunları düşünmek bile berbat ya . Bu filtre gelirse eğer internette gerçekten iyi yerlere gelmiş özgün ve güzel siteler yok olacak . Bu internet filtreleri sıkı yönetim ortamında olan ülkelerde olur daha çok bundan sonra yalnızım diye sevinmeyin ARTIK yalnız değilsiniz !

6. evreye girdik artık geç kaldık bile . Belki bir çoğunuz hatırlamıyordur bile yarını . Ben bu taktiği anladığımda daha önce neleri bize yutturmuşlar bunu da anladım . Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum açıkçası , bana bir şey olmaz ama ailemin bazı sorunlarla karşılaşmasını istemiyorum .
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Kaynak: http://onuroktem.com.tr/filtre-icin-son-gun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.