İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Filtreden nasıl çıkılır

FuNch

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Serqan.org geçtiğimiz günlerde filtreye girmişti ve ugraştım filtreden çıkarttım ve çıkarttıktan sonrada sizlerle bu yazımı paylaşmak istedim.Yazımda 10 maddede filtreden çıkma şeklini anlattım.Sizlere bu maddeleri hızlı bir şekilde özetliyeceğim.
Sitenizi güncel tutmaya çalışın,özgünleştirin.Özgün olmayan yazılarınızı ve spam etiketlerinizi kaldırın.Meta taglarınızı kendinize özgü bir şekilde düzenleyin.Temanızı az kullanılan sade ve hızlı bir tema yapın.
Maddeleri uzun uzun okumak isteyen arkadaşlar filtreden çıkma yöntemim bu konuya bakabilirler.
Ben sitemi 3 günde çıkarttım,herhangi bir sitenin şikayet olmadığı takdirde en geç 1 haftada çıkacağını düşünüyorum.
Sitemdeki konu altında görüşlerinizi ve sitenizi belirtirseniz yardımcı olmak isterim.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Spam link kasıldıysa filtre kaçınılmaz oluyor o 3 günlük değişiklikler de malesef dc farklılıkları henüz tam olarak sonuç aldığını sanmıyorum ben senin yada filtreye girmemişsindir. Çünkü ceza standart.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.