İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firebug Firefox Eklentisi

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Daha önce bu eklentiyi kullanan varmıydı? Ben yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti. Daha önce bunun Internet Explorer için olanını kullanmıştım.

Kısaca bu eklenti ne işe yarıyor?
Bu eklenti ile görüntülemekte olduğunuz web sayfasındak CSS, HTML, JavaScript kodlarında anlık olarak değişiklik yapıp etkilerini görebiliyorsunuz ayrıca hataları tespit edip çözebiliyorsunuz.

Kendi sitesindeki tam açıklama şu şekilde "Firebug integrates with Firefox to put a wealth of web development tools at your fingertips while you browse. You can edit, debug, and monitor CSS, HTML, and JavaScript live in any web page."

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Firebug gerçekten güzel bir eklenti uzun zamandır kullanıyorum. Chrome kullandığım için, Chrome'daki eklentisini kullanıyordum ama nedense Firefox'ta daha kullanışlı geldi bana.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Ben de uzun zamandır kullananlardanım. Başka sitelerden kod çalarken çok işe yarıyor. :ıslık:

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Firefox kullanıyor olmamın tek nedeni eklentiler zaten.
Yoksa hemen chrome kullanırdım.

erhana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
konuyu açmandaki sebebi çok fazla anlamış değilim ancak anladıgım kısmı açıklarsak evet ben 1 senedir bu eklentıyı kullanıyorum bir web master'da olması gereken programlardan bır tanesıdır. BENCE

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.